(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoinnin koordinaattori - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Kontram Oy on yksi Suomen johtavia automaation ja mittaustekniikan tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Yritys toimittaa suomalaiselle teollisuudelle ja vientiin luotettavia ja teknologisesti innovatiivisia laitteita ja kokonaisuuksia automaation ja mittaustekniikan eri osa-alueilla. Kontram Oy:n tavoitteena on aina löytää ja toimittaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla he voivat parantaa omaa kannattavuuttaan, helpottaa työtään ja edelleen tuottaa mahdollisimman mutkattomasti omien asiakkaittensa arvostamia asioita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yrityksen myynti- ja huoltohenkilöstö toimii aktiivisesti myös Tampereelta, Lappeenrannasta, Suolahdesta ja Oulusta käsin, palvellen asiakkaitaan ympäri Suomea. Kontram Oy on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä.
Etsimme asiakasyrityksellemme Kontram Oy:lle Vantaalle järjestelmällistä, proaktiivista ja paineensietokykyistä dokumentoinnin koordinaattoria. Työsuhde on muodoltaan kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus. Tämän jälkeen jatko tehtävässä on mahdollista tilanteen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Toimit Vantaan pääkonttoristamme käsin osana viiden hengen toimitustiimiämme, jonka jäsenenä olet tiiviissä yhteistyössä myyntimme, toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa. Työtehtävä on uusi, ja kehittyy tekijänsä mukana.   Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaalle myydyn dokumentaatiopaketin kasaus, muokkaus sekä kyseessä olevan datan syöttö asiakkaidemme omiin järjestelmiin sopimusten mukaan virheettömästi ja ajallaan. Olet myös mukana dokumentointiprosessin kehittämisessä yhdessä myynnin kanssa. Asiantuntemuksen kasvaessa tehtävä sisältänee myös myynnin ja oston tukihenkilönä toimimista.

Arvostamme

• Kykyäsi luoda ja muokata määriteltyjä dokumenttikokonaisuuksia. • Viestintätaitoasi suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. • Tarkkuuttasi yksityiskohtien kanssa, oma-aloitteisuuttasi sekä laajojenkin kokonaisuuksien hallintaa unohtamatta positiivista asiakaslähtöistä asennettasi.  • Rohkeuttasi ottaa selvää asioista itsenäisesti - tarvittaessa tartutkin luontevasti puhelimeen asioiden nopeuttamiseksi.  • Haluasi kehittää prosessien laatua ja järjestelmällistä asioiden eteenpäinviemiskykyä.  • Ajantasaisia IT-taitojasi sekä valmiuksiasi uusien järjestelmien nopeaan omaksumiseen.    Työkokemus projektitoimitusten- ja dokumenttihallinnan parissa (esim. myynti- tai ostoassistentti) katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee enemmän. Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus on eduksesi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastavaan, monipuoliseen ja kehittyvään työtehtävään. Tukenasi sinulla on mukavat ja asiantuntevat työkaverit.  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 26.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.