(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoinnin avustaja, kokoaikainen, Caruna Oy, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle dokumentoinnin avustajaa kahden kuukauden projektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Carunalle määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Aloitus tehtävässä on syyskuun alussa, ja projektin arvioitu kesto on lokakuun loppuun.

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.

Pääasialliset tehtävät

  • Dokumenttien skannaus
  • Skannattujen tiedostojen luettelointi
  • Muut avustavat toimistotehtävät

Odotamme sinulta

  • Kykyä sitoutua projektiin täysipäiväisesti
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Oma-aloitteista, energistä ja reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle

  • Arvokasta työkokemusta
  • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää energia-alaa
  • Hyvän perehdytyksen
  • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.8.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso p. +358 50 573 24 25.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.