(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoinnin asiantuntija
Vertex Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme dokumentoinnin asiantuntijaa mekaniikan asiakaspalveluryhmään. Oletko sinä tiimimme uusin vahvistus?

Tule kehittämään Vertexiä ja luomaan kanssamme ohjelmistoalan parasta asiakaskokemusta. Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittelevat Vertexin ohjelmistoilla ympäristöystävällisempiä ja älykkäämpiä koneita, laitteita ja rakennuksia. Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden suunnitteluratkaisuja?

Tarvitsemme mekaniikan asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta. Dokumentointi ja koneenrakennusohjelmistomme sisällön tuottaminen ja sen kehittäminen asiakkaillemme on oma tärkein vastuualueesi. Kiinnostuksesi mukaan voit osallistua myös asiakastukipalveluun, kouluttamiseen, asiakasprojektien käyttöönottoon ja konsultointiin.

Työskentelet tiiviisti tiimin kanssa ja voit itse vahvasti vaikuttaa työnkulkuun ja työtapoihin. Työ edellyttää oma-aloitteista tiedonhankintaa ja jäsentämistä, teknisten yksityiskohtien selvittämistä ja sisällön tuottamista käyttäjille. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä ja selkeä kirjallinen ja suullinen viestintätyyli myös englanniksi.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta sekä käytännön kokemusta CAD-järjestelmistä ja tiedonhallintaohjelmista. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdallaan ja olet kiinnostunut koneenrakennusmaailmasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Juha-Pekka Turtiainen, puh. 050 3955 104. Hae viimeistään 22.10.2018!