(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoija/tekninen piirtäjä, PAP Group
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019
PAP Group omistautuu toiminnassaan täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen Haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Siksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmänsuunnittelusta asennukseen ja sen jälkihuoltoon. PAP Group Oy liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 40 henkilöä.

Yrityksen toiminnan kasvaessa haemme asiakkaallemme PAP Groupille

DOKUMENTOIJAA/TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin teknisellä piirtäjällä kuuluu erilaisten sähköpiirusten muutostyöt AutoCAD LT-ohjelmalla. Työhösi kuuluu lisäksi erilaiset piirustusten dokumentointi- ja muutostyöt. Työskentelet tiiviisti oman henkilöstön kanssa, mutta tarpeen tullen olet myös yhteydessä asiakkaisiin.

Etsimämme henkilö omaa hyvät taidot suunnitteluohjelmien käytöstä ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen AutoCAD-ohjelmasta. Sinulla on tarkkaa silmää yksityiskohtien suhteen, olet pitkäjänteinen ja nautit siitä, että saat työskennellä itsenäisesti. Suunnittelu- ja dokumentointitöiden lisäksi olet yhteydessä niin omaan henkilöstöön, kuin myös sidosryhmiin, joten toivomme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta ja asiakaspalvelutaitoja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan aluksi työntekijän ja StaffPointin välille. Tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.
Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä

- Aiempaa kokemusta toimistotyöstä, esimerkiksi insinööritoimistossa

- Tiimityöskentelytaitoja sekä järjestelmällistä työotetta


Tarjoamme sinulle

- Hyvän työyhteisön. PAP Groupilla vallitsee kehittyvä ja eteenpäin menevä kulttuuri. Hyvästä työilmapiiristä pidetään kiinni ja työntekijät tukevat toisiaan ongelmatilanteissa

- Vakituisen päivätyön

- Hyvät henkilöstöedut

- Mahdollisuudet nopeaan työllistymiseen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi