Dokumentoija/Kartoittaja, Mikkeli, Elvera Oy (Kesätyö)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Tarjoamme ainutlaatuisen kesätyömahdollisuuden sinulle sähkötekniikan tuleva ammattilainen, sillä etsimme dokumentoijaa/kartoittajaa asiakkaallemme Elveralla! Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset näköalapaikalle sähköverkkojen suunnittelun maailmaan ja saat hyvää työkokemusta tulevaa uraasi ajatellen. Lue alta lisää ja hae tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa hakemusjärjestyksessä.
KUVAUS
Dokumentoijan/Kartoittajan tehtävässä työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä toimit osittain maastossa ja osittain toimistolla. Kartoitat maastossa sähkökaapelien reittejä ja toimistolla piirrät reitit verkkotietojärjestelmään.
Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavat kollegasi auttavat ja tukevat sinua koko kesän ajan.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän
* Kokemusta sähköverkkojen suunnittelun maailmasta
* Mukavat ja rennot kollegat

TYÖNKUVA

* Maastossa tiedon hankkiminen ja sähkökaapelien reittien kartoitus
* Toimistolla reittien piirtäminen verkkotietojärjestelmään


Maastotyön ja toimistotyön osuudet vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta alkuun maastossa ollaan noin 2 pv viikosta ja toimistolla 3 pv.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme, että sinulla olisi sähkötekniikan opintotaustaa. Opinnoissasi voit olla alkusuoralla tai vaihtoehtoisesti jo pidemmällä. Lisäksi sinulla tulisi olla CAD-perusteet hallussa sekä hyvät tietotekniset taidot. Työntenkijänä arvostamme sinussa tarkkuutta, itseohjautuvuutta ja vastuunottokykyä.

Tässä vielä tiivistettynä odotuksemme sinulle:


* Sähkötekniikan opintotausta
* Sujuva suomen kielen taito
* CAD-perusteet hallussa ja hyvät IT-taidot
* B-ajokortti
* Persoonaltasi olet tarkka, itseohjautuva ja vastuunottokykyinen


Huomioithan, että työssä liikutaan paljon maastossa jalan, joten tehtävässä pärjääminen vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Muuta tietoa

Aloitus: Toukokuu 2022

Kesto: Kesätyö

Sijainti: Mikkeli

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elvera Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää Elverasta täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot