(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan henkilöä tekemään teknistä dokumentointia sekä osallistumaan asiakasprojekteihin.
Dokumentoijan työhön kuuluvat teknisen dokumentoinnin lisäksi asiakasprojekteissa avustaminen sekä osaamisen mukaan julkaisujen teko. Työtä on tarjolla 1 – 3 päivää viikossa, ainakin alussa työtunnit normaalin virka-aikaan. Työ alkaa viimeistään tammikuussa, mahdollisesti työn pääsee aloittamaan jo joulukuun aikana.
Odotamme sinulta
Hyvä englannin ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä, lisäksi eduksesi on ruotsin tai venäjän kielen taito. Mikäli hallitset Inventory 3D- ja Adobe Illustrator -ohjelmat ja tekninen sanasto kiinnostavat sinua, niin työpaikka voi olla juuri sinulle.
Taustasi voi olla sähköinsinööri tai kääntäjä tai jokin muu, mutta kokemuksesi ansiosta tiedät, että voisit hyvä tekninen dokumentoija.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaa kyseistä työpaikkaa. Liitäthän myös CV:n hakemukseesi, Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 Hanna Anttonen numerosta 040 3075604, hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työpaikka voidaan myös täyttää jo hakuajan aikana.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.12.2019 mennessä.