(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme DNA:n kaapeliverkon suunnittelu -tiimiin Helsinkiin

dokumentoijaa

Dokumentoijan pääasiallisia tehtäviä ovat kaapeliverkon dokumentaation ylläpitäminen sekä avustaminen tietohuollossa. Pidät ripeän toimintasi avulla huolta, että dokumenttijonot pysyvät maltillisina sovitun priorisointijärjestyksen mukaan. Olet tarvittaessa yhteydessä niin sisäisiin, kuin ulkoisiinkin sidosryhmiin.

Tehtävässä menestyäksesi et tarvitse korkeakoulututkintoa, mutta toivomme sinulla olevan jo kokemusta tiimityöskentelystä toimistoympäristössä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Työskentelyasenteesi on ahkera ja aikaansaava. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja kärsivällinen. Dokumenttien käsittelyn työvaiheet ovat toistuvia, joten toivomme sinulla olevan jo kokemusta rutiininomaisesta työstä. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja, joka sisäistää uudet asiat nopeasti.

Meillä DNA:lla viihdytään, koska ammattilaistemme keskuudessa on kannustava ilmapiiri. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, pysyy hymy silti huulilla ja ilo mukana työpäivissä. Elämme DNA:lla arvojemme mukaisesti; teemme asioita nopeasti, rohkeasti ja mutkattomasti tinkimättömällä otteella. Meillä vallitsee vahva tekemisen meininki, joka päivä.

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisella ja alati muuttuvalla toimialalla, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä mahtavat työkaverit läpi organisaation. Olemme vuonna 2018 Suomen parhaat työpaikat listan sijalla 2. ja lisäksi Väestöliiton tunnustama Perheystävällinen työpaikka. Lue lisää eduista ja kulttuurista: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Jokaisen DNAlaisen työpanos on tärkeä - tule mukaan jatkamaan menestystarinaamme! Täytä hakemuksesi 25.10.2018 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta ja saatat olla tuleva työkaverimme.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Esa Meriläinen, puh. 044 044 1140, esa.merilainen@dna.fi