(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoija
Oy SKF Ab Muurame

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö (LBU) keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa LBU:n toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Haemme nyt asiakkaallemme Oy SKF Ab:lle osa-aikaiseen projektityöhön

DOKUMENTOIJAA

hoitamaan modulointiprosessin dokumentointia ja kehittämistä.

Tuotat modulointiprosessia kuvaavaa ja tukevaa sisältöä niin tekstin kuin kuvituksenkin muodossa. Dokumentoijan tehtävänä on myös yhdistää prosessin elinkaaren kuvaus olemassa oleviin tuotekehitysprosesseihin ja laatukäsikirjaan.

Työskentelet tiiviisti yhteistyössä kansainvälisen modularisaatioprosessin projektipäällikön sekä eri prosessin omistajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Office -työkalujen hyvää osaamista, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, oma-aloitteisuutta ja sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Aiempi kokemus ohjeiden tekemisestä, tuotehallinnasta, kehitystyöstä tai dokumentointiympäristöstä on eduksi. Tehtävä sopii esim. markkinoinnin, tuotantotalouden tai taloustieteellisen opiskelijoille.

Tehtävä on määräaikainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa SKF:n Jarno Kuvaja, 4.-14.9. välisenä aikana sekä 20.-21.9. puh. 040 744 3976.