(Poistunut julkaisusta)

Dokumentoija sähköverkkojen maailmaan, Eltel Networks
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Academic Work etsii kokoaikaista dokumentoijaa asiakasyrityksellemme Eltelille Rajamäen toimipisteeseen Nurmijärvelle! Onko sinulla sopiva tekninen koulutustausta ja perusymmärrys sähkötekniikasta? Tässä paikassa kartutat arvokasta työkokemusta tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä. Ympärilläsi on ison toimijan vakaa ja opettavainen ympäristö, mutta lähimmät työkaverisi koostuvat alle 10 hengen tiimistä.
KUVAUS
Tässä työtehtävässä päätehtävänäsi on työnjohdolta tulevien kuvien ja pöytäkirjojen dokumentointi asiakkaan järjestelmiin. Teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisesti kuin myös tilaajien edustajien kanssa. Osaamisen karttuessa sinun on mahdollista saada vastuullesi myös muita prosesseja.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja tunnetussa yrityksessä
* Kartuttaa osaamistasi ja saada jalka oven väliin omalla alallasi
* Itsenäisen roolin, jossa saat vastuuta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Työnjohdolta tulevien tilausten loppukuvien dokumentointi
* Karttakuvien dokumentointi
* Pöytäkirjojen laatiminen
* Dokumenttien vienti järjestelmiin
* Yhteydenpito ja kommunikointi sisäisesti ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa
* Osaamisen karttuessa mahdollista tehdä myös laskutukseen liittyviä prosesseja

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi sähkötekniikasta. Voit olla vastavalmistunut tai muutaman vuoden työkokemusta omaava, mutta sinulla on jo kokemusta dokumentoinnista. Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote ja olet lisäksi aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aikaisempi kokemus Trible NIS:n parissa työskentelystä on ehdotonta plussaa!

Etsimällämme henkilöllä on


* Soveltuva tekninen koulutus (AMK, DI)
* Perusymmärrys sähkötekniikasta
* Kokemusta dokumentoinnista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät IT-taidot
* Tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen työote
* Oma-aloitteinen & rohkea tekemään asioita itsenäisesti
* Hyvät yhteistyötaidot & halu kehittyä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Ilmoitus on auki 14.7. asti.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk

Paikka: Rajamäki, Nurmijärvi

Palkka: Sopimuksen mukaan
MUUTA TIETOA
Eltel Networks on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.