(Poistunut julkaisusta)

Dokumentaatiokoordinaattori
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme 

Dokumentaatiokoordinaattoria

Haemme nyt dokumentaatiokoordinaattoria vastaamaan arkisto- ja tietopalvelujen tuottamisesta.
 
Tehtävänäsi on varmistaa aineistojen huolellinen arkistointi, löydettävyys ja yhdenmukaisuus sähköisen aineiston kanssa. Palvelujen tuottaminen oikea-aikaisesti ja asiakaslähtöisesti on tärkeää. 

Työssäsi pääset osallistumaan mm. uuden arkistorakennuksen käyttöönottoon ja tuot asiantuntijanäkemyksesi mukaan arkistonmuodostussuunnitelman uudistamiseen. 

Osallistut päätehtäväsi ohella myös muihin dokumentaatiohallinnan tehtäviin.
 
 

Minkälaista henkilöä haemme?
Haemme asiakaspalvelu- ja tiimityöhenkistä arkistoalan osaajaa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi asiakirjahallinnon-, arkistotoimen- tai kirjasto- ja tietopalvelualantutkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus. Koet alan omanasi, olet vastuuntuntoinen ja haluat olla osa asiakaspalveluhenkistä tiimiä, joka kehittää toimintaansa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi.


Miksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 


Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Dokumentaatiohallinnan tiimiesimies Nana Jouhilampi, puh. (02) 8381 4780. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 27.10.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!