Documentation Specialist / Tekninen kirjoittaja, Hämeenlinna
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Etsimme nyt Teknistä kirjoittajaa Konecranesille Hämeenlinnaan. Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa nostureiden ja nostimien teknisestä dokumentaatiosta kaikille Konecranesin yksiköille kansainvälisesti. Tämä on upea mahdollisuus nuorelle osaajalle tai jo hieman kokeneemmalle tekijälle päästä työskentelemään laaja-alaisessa ja kiinnostavassa tehtävässä dokumentaation parissa tunnetussa yrityksessä. Lue tehtävästä lisää alla, ja mikäli tunnistat itsesi, hae heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Teknistä kirjoittajaa Hämeenlinnaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisesti osana tiimiä, joka vastaa nostureiden ja nostimien teknisestä dokumentaatiosta kaikille Konecranesin yksiköille kansainvälisesti. Tehtävänäsi on luoda ja päivittää dokumentaatioita sekä käyttö-, asennus- ja huolto-ohjeita nostureille ja nostimille. Työsi sisältää tiedon viemistä järjestelmistä toiseen sekä tiedon viimeistelyä.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään dokumentaarion parissa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusten kohteiden mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi tekniseltä alalta tai englannin kielestä. Olet opintojesi tai työkokemuksesi kautta kerryttänyt kokemusta rakenteiden dokumentaatiosta esimerkiksi XML:n tai DITA:n avulla ja haluat kehittää osaamistasi entisestään. Sinulla aikaisempaa kirjoituskokemusta sekä kiinnostusta työskennellä dokumentaation parissa. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä poimia tietoja monesta eri järjestelmästä, joten opit uusien ohjelmien käytön nopeasti. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, sillä työtehtävät saattavat vaatia salapoliisin työtä ja selvittelyä. Tarvittaessa et myöskään pelkää kysyä apua. Olet loistava tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen ryhmässä, mutta pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Koska dokumentaatiota tehdään englanniksi, sinun tulee kommunikoida erinomaisesti englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Soveltuva koulutustausta (tekninen tai esim. englannin kieli ja tekninen ymmärrys)
* Aikaisempaa kokemusta rakenteiden dokumentaatiosta
* Oma-aloitteinen, itsenäinen ja aktiivinen työote
* Hyvät MsOffice-taidot (etenkin Excel ja Word)
* Erinomaiset kirjoitustaidot englannin kielellä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.12.2019, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Hämeenlinna

Julkaisupäivämäärä: 28.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi](mailto: hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Konecranes on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. He ovat yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. He uskovat kestävän kasvun syntyvän vastuullisesta toiminnasta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253578
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna