Documentation Specialist, Etteplan, Turku
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021
Onko intohimosi tuottaa korkealaatuista teknistä sisältöä ja päästä merkittävästi vaikuttamaan loppuasiakkaan palvelutoiminnan tehokkuuteen? Haluatko osaksi huippuluokan teknisten kirjoittajien asiantuntijaryhmää, joka palvelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia? Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi asiantuntevassa ja mukavassa tiimissä
* Mielenkiintoinen ja kansainvälinen työympäristö
* Rennon ja huumorintajuisen työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit dokumentointiasiantuntijana perehtyen asiakkaamme tuotteiden toimintaan ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotat laitteiden ja tietojärjestelmien elinkaarta tukevaa ohjesisältöä eri kohderyhmille, esim. käyttäjille ja huolto-organisaatiolle. Työskentelet itsenäisesti toimien kuitenkin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja oman henkilöstömme kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kyky ymmärtää ja auttaa lukijaa ymmärtämään teknisiä asiakokonaisuuksia sekä taito tuottaa laadukasta, selkeää ja hyvin jäsenneltyä sisältöä suomen ja englannin kielellä
* Soveltuva koulutustausta, esimerkiksi teknisen viestinnän, kielitieteiden tai tekniikan alalta
* Aiempaa kokemusta teknisestä kirjoittamisesta


Työkokemus rakenteisesta dokumentoinnista ja sisällönhallintajärjestelmistä sekä monipuoliset kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Hyvän palveluasenteen omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vähintään 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplanilla pääset työskentelemään tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten parissa medtech-, teollisuus-, energia-, liikkuvien koneiden ja televiestinnän aloilla. Asiakasyritykseemme voit tutustua tarkemmin täällä: Etteplan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1513997
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku