Documentation engineer Konecranesille Hyvinkäälle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Tarjoamme paikan yli 18 000 henkeä kansainvälisesti työllistävän Konecranesin teknisen dokumentoinnin tiimissä Hyvinkäällä. Documentation engineerina vastaat tarvittavien dokumenttien kokoamisesta sekä muokkauksesta tärkeänä osana nosturien toimitusprojekteja. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua myös dokumentointiin liittyviin kehitysprojekteihin. Mikäli olet vastavalmistunut ja jo hieman alan työkokemusta omaava insinööri ja haluat syventää osaamistasi, tutustu tehtävään tarkemmin ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista dokumentointi-insinööriä Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Vastaat nosturien toimitusprosessien tarvittavien teknisten dokumenttien kokoamisesta ja muokkauksesta. Teet tiivistä yhteistyötä sekä oman tiimin että sisäisten asiakkaiden kuten tuotepäälliköiden ja suunnittelijoiden kanssa tarvittavan tiedon keräämiseksi. Hyödynnät nosturien rakennekuvia, erityisesti sähkö- ja mekaniikkakuvia. Koordinoinnin lisäksi pääset kehittämään dokumentointiin liittyviä sisäisiä ohjeistuksia, prosesseja sekä työkaluja.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Dokumentoinnin koordinointi nosturien toimitusprosesseissa
* Aktiivinen kommunikaatio projektipäälliköiden ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa
* Ohjeistusten, prosessien sekä työkalujen ylläpito ja kehittäminen


Konecranes tarjoaa ympärillesi kokeneen tiimin ja monikulttuurisen työympäristön, jossa viihdytään hyvin. Suurena yrityksenä Konecranes tarjoaa mahdollisuuden kasvaa yhä vastuullisempiin rooleihin ja kannustaa kehittymään uralla talon sisäisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla opintojasi viimeistelevä insinöörin alku tai jo hieman alan työkokemusta kerryttänyt osaaja. Dokumentointi vaatii teknisten piirustusten ymmärrystä, joten edellytämme sähköpiirustusten sekä mekaanisten kuvien lukutaitoa. Työ tapahtuu yhteistyössä oman 3 hengen tiimin kanssa sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Tärkeintä on tarkka ja huolellinen työskentelytapa yksityiskohtien parissa yhdistettynä tunnollisuuteen sekä haluun kehittyä. Projekteissa tulee usein odottamattomia muutoksia ja niiden aiheuttamia aikataulupaineita, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyvää stressinsietokykyä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (AMK / DI)
* Hyvät kommunikointitaidot (tekninen suomi ja englanti)
* Asiakaspalveluhenkinen asenne
* Huolellisuutta ja pikkutarkkuutta yksityiskohtien kanssa työskentelyyn
* Hyvä stressinsietokyky


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisestä dokumentoinnista. Lisäksi eduksi katsotaan myös osaaminen esimerkiksi XML/DITA:sta sekä rakenteellisesta dokumentoinnista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammikuu 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Hyvinkää

Julkaisupäivämäärä: 18.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225517
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää