(Poistunut julkaisusta)

Document Coordinatoreita Citec Oy:lle
Citec Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme Citec Oy:lle Document Coordinatoreita Vaasaan.

Työssäsi tulet työskentelemään kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuottaa suunnittelu- ja informaationhallintapalveluita muun muassa energiateollisuuden toimijoille.

Vastaat työssäsi yhdessä tiimisi kanssa projektien dokumentoinnista standardien mukaisesti. Huolehdit kaikkien projektiin liittyvien asiakirjojen toimittamisesta sekä varmistat, että toimitusaikataulut täsmäävät ja dokumentaatio täyttää laatuvaatimuksen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn, jossa pääset toteuttamaan omia taitojasi ja aiempaa osaamistasi. Tarjoamme globaalin työympäristön, jossa panostetaan maiden rajat ylittäviin ja tehokkuutta lisääviin uusimpiin teknologioihin.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai teknistä korkeakoulututkintoa. Hyvät IT-taidot ovat myös edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta energia-alan työtehtävistä.

Koska työympäristösi ja tiimisi on kansainvälinen, on sujuva englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito edellytys tehtävässä menestymisen kannalta.

Työ tapahtuu pääasiassa yhtiön Vaasan toimitiloissa päivätyönä. Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä päättelytaitoja mutta myös hyvät tiimityöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisen kannalta. Arvostamme tarkkuutta ja samalla kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työssä on vaiheita, jossa pienilläkin yksityiskohdilla on merkitystä. Myös hyvä paineensietokyky on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta

Arvostamme myös positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, koska olet työssäsi päivittäin yhteydessä tärkeisiin sidosryhmiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielisen CV:n oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Mikäli olet muuttamassa alueelle kauempaa, niin avustamme asunnon etsimisessä tarvittaessa.

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Aurora Liikkanen numerosta 046 922 9632 tai Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16 välillä.