(Poistunut julkaisusta)

Document Coordinator
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Etsitkö syksyn tullen uusia tuulia työurallesi? Etsimme nyt kansainväliseen asiakasyritykseemme tekijöitä dokumentoinnin työtehtäviin.

Document Coordinatorit hallitsevat asiakasprojektien tavarantoimittajien teknistä dokumentointia ja vastaavat dokumentoinnin laadunvalvonnasta, kokonaisvaltaisesta teknisten dokumenttien hallinnasta ja toimitusaikataulujen varmistamisesta yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa.

Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on tekninen tutkinto (esim. insinööri), hyvät IT-taidot ja valmius työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Työtä tehdään yhteistyössä sidosryhmien kanssa myös kansainvälisesti, joten hyvät kommunikointitaidot ja suomen sekä englannin hallinta ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Katsomme eduksi kokemuksen dokumentoinnista sekä voimalaitosten parissa työskentelystä. Arvostamme myös positiivisuutta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy, sopimuksen mukaan. Työtä tehdään päivisin toimistoaikana. Kyseessä on aluksi vuokratyösuhde Adeccon kautta, ja hyvälle tekijälle on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa kokemusta voimalaitosprojektien parissa työskentelystä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä toimimisesta. Valittu henkilö pääsee ottamaan ammatillista vastuuta dokumentoinnista ja laaduntarkkailusta sekä saa tuekseen sekä asiantuntijaorganisaation että osaavan tiimin.

Jos innostuit, jätä hakemuksesi viimeistään 22.9.2019 Adeccon verkkosivuilla osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Lisäkysymyksiin vastaa henkilöstökonsultti Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi).