(Poistunut julkaisusta)

Document Coordinator asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Tuntuuko kesäloman jälkeen töihin palaaminen nihkeältä? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Tämä voi olla mahdollisuutesi.

 

Etsimme asiakkaallemme Document Coordinatoria kokoaikaiseen päivätyöhön Vaasaan.

 

Document Coordinatorin työtehtäviin kuuluu:

-Teknisen tiedon käsittely: sen jakaminen, kerääminen ja ylläpitäminen

-Yhteistyö projektin jäsenten ja sidosryhmien kanssa

-Projektin dokumenttien hallinnointi

 

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on mieluiten teknisen alan koulutus (esim. insinööri), hyvät tietotekniset taidot ja proaktiivinen ote työhön. Kielitaitovaatimukset ovat suomi ja englanti. Eduksi on, mikäli sinulla on jo kokemusta document management -tehtävistä ja/tai kansainvälisistä projekteista. Työssä pärjää huolellinen ja tarkka henkilö, joka on tarvittaessa rohkeasti yhteydessä sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin.

 

Työt alkavat mahdollisimman pian, ja kyseessä on 3-4 kuukauden mittainen vuokratyösuhde Adeccon kautta. Tämän jälkeen työhön voi mahdollisesti olla tarjolla jatkoa. Tässä on hyvä mahdollisuus kartuttaa kokemusta ja osaamista kansainvälisessä toimintaympäristössä, jossa saat vastuullesi projektien dokumentaation. Ympärilläsi on asiantunteva organisaatio, joka auttaa kaikessa tarvittaessa.

 

Jos tehtävä kuulostaa ihan sinun jutultasi, jätä CV:si mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Lisätiedusteluihin vastaavat Adecco Vaasan henkilöstökonsultit Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) ja Pauliina Rintala (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 21.7.2019, mutta käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa. Toimi siis mahdollisimman nopeasti!