(Poistunut julkaisusta)

Document Coordinator asiakkaallemme Espooseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme kansainvälisen asiakkaamme toimeksiannosta työntekijöitä Document Coordinator -rooleihin mielenkiintoisiin ja vastuullisiin Document management -tehtäviin Espooseen. Työt alkavat mahdollisimman pian, ja työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välillä. Työ on ainakin 6 kuukautta kestävä määräaikaisuus, minkä jälkeinen jatko voi olla mahdollinen.

Tehtävä soveltuu juuri sinulle, jos nautit monien asioiden samanaikaisesta edistämisestä sekä teknisen tiedon käsittelystä. Olet ihmisläheinen persoona, teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Omaksut uusia asioita nopeasti ja aikataulutat työtäsi onnistuneesti. Arvostamme sinun proaktiivista ja analyyttista työotettasi, sekä taitoa kysyä, täsmentää ja selvittää asioita.

Työssä menestyäksesi toivomme sinulla olevan aikaisempaa Document management -kokemusta kansainvälisissä projekteissa. Työskentelet sujuvasti englannin- ja suomenkielellä, ja sinulla on hyvä teknillinen ymmärrys. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kuten insinööritutkinto (sähkö- tai mekaniikka-ala) suoritettuna. Tämä on esimerkiksi vastavalmistuneelle insinöörille hyvä mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoa ja kehittämään osaamista kansainvälisessä työympäristössä.

Document Coordinaator -roolissa vastaat koko projektin dokumentaatiosta. Työhön sisältyy teknisen tiedon jakamista, keräämistä sekä ylläpitämistä. Ymmärrät asiayhteyksiä, vedät yhteen punaisia lankoja ja huolehdit, että toimitukset hoidetaan ajallaan. Olet tiiviissä yhteistyössä projektin jäsenten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle monipuolinen työ, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi mielekkäässä työyhteisössä. Jos edellä mainittu kuulostaa sinun tehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän CV:n ja hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 15.9.2019. Käsittelemme hakemuksia heti hakuajan alusta alkaen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Oona Sundvik, puh. 040 634 1797, seuraavina aikoina: perjantaina 30.8. klo 8.30-9.30 ja tiistaina 3.9. klo 14-15.