(Poistunut julkaisusta)

Document controller
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme Porvoon Kilpilahdessa sijaitsevalle asiakkaallemme useampaa Document controlleria osaksi osaavaa tiimiä. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja ne solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.

Document controllerina otat vastaan dokumenttien lainauspyyntöjä ja etsit tarvittavat dokumentit SAP-järjestelmästä. Vastaat myös dokumenttien palauttamisesta järjestelmään sekä tietokannan arkistoimisesta. Työ pitää sisällään rutiininomaisia tehtäviä kuten dokumenttien skannausta, mutta myös salapoliisityötä arkistoja tutkiessa ja oikeaa dokumenttia etsiessä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja huolellisuutta sekä sitä että otat työkaverisi huomioon. Sinulla ei tarvitse olla vastaavaa kokemusta, riittää että tahdot olla avuksi ja kärsivällisyytesi ei anna periksi arkistoja läpi käydessä. Toivomme, että It-taitosi ovat ajan tasalla, pystyt työskentelemään suomeksi ja pärjäät englannilla.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mukavan työympäristön ja välittävän esimiehen tuen sekä kattavan perehdytyksen, johon pääset myös itse vaikuttamaan. Tässä tiimissä arvostetaan työntekijöiden viihtyvyyttä, josta kertovat pitkät työsuhteet.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteen www.adecco.fi kautta ja liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Adeccon HR Consultant Mona Marttinen puh. 040- 191 2805 tiistaina 22.10 klo 10-11 tai sähköpostitse mona.marttinen@adecco.fi.