(Poistunut julkaisusta)

Document Controller
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Document Controlleria Vaasaan.

Tulet työskentelemään kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuottaa suunnittelu- ja informaationhallintapalveluita muun muassa asiakkaille energiateollisuudessa.

Document Controllerina vastaat tiimisi kanssa projektien dokumentoinnista standardien mukaisesti. Huolehdit kaikkien projektiin liittyvien asiakirjojen toimittamisesta sekä varmistat, että toimitusaikataulut täsmäävät ja dokumentaatio täyttää laatuvaatimuksen.

Tarjoamme:

• Vastuullisen työn, jota saat toteuttaa itsenäisesti osana tiimiä

• Luotettavan työantajan sekä kiinnostavan asiakasyrityksen

• Globaalin työympäristön Suomessa

Työ, jossa kohtaavat kunnianhimo, rutiinit, tarkkuus ja laatu, ei ole kaikille – ja juuri siksi tiedämme etsivämme arvokasta puurtajaa. Tarjoamme sinulle globaalin työympäristön, jossa panostetaan maiden rajat ylittäviin ja tehokkuutta lisääviin uusimpiin teknologioihin.

Asiakasyrityksessä on kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta dokumentoinnista, joten voit varmasti hioa omaa osaamistasi kollegoiden tuella ja kartuttaa myös kansainvälistä osaamista. Tulet työskentelemään asiakasyrityksen tiloissa Vaasassa, joustavasti toimistoaikoina.

Työsuhde on määräaikainen ja se solmitaan Baronan kanssa. Huolehdimme kaikista työnantajan velvoitteista. Baronalla on vuosien kokemus teollisuuden toimialoista ja kauttamme insinöörit löytävät kiinnostavia uramahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti – eli matkasi ei todellakaan tarvitse päättyä tähän määräaikaiseen jaksoon. Tai, kuka ties, tulet nauttimaan juuri tästä positiosta ja vietätkin siellä vuosia!

Edellytyksiä työssä menestymiseen

Document Controllerin tehtävä edellyttää teknistä insinööritutkintoa ja hyviä IT-taitoja. Työssä sinulla on hyötyä öljy- ja tai kaasunvoimalaitoksiin liittyvästä tiedosta ja työkokemuksesta sekä siitä, että olet tottunut toimimaan asiakirjojen hallintajärjestelmissä.

Koska työympäristösi ja tiimisi on kansainvälinen, on sujuva suomen ja englannin taito tarpeellinen, ja ruotsin taidosta on hyötyä.

Arvostamme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, koska olet yhteydessä tärkeisiin sidosryhmiin. Teet työtäsi välillä oman tiimisi kanssa ja välillä itsenäisesti.

Milloin aloitetaan?

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielisen CV:n kera mahdollisimman pian, sillä saatamme haastatella sinua jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointia hoitaa Barona ja lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 0505974102 arkisin klo. 8-16