(Poistunut julkaisusta)

Document Controller
Neste Engineering Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko tarkka ja aikaansaava henkilö, joka on kiinnostunut työskentelemään teknisen dokumentaation parissa?

Etsimme dokumenttienhallinnan ammattilaista osaksi

Document Control & Project Assistance

tiimiämme Porvooseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Nyt on hyvä aika tulla meille töihin!

Haemme Project Document Controlleria tukemaan projektitiimejä dokumenttienhallinnassa. Tiimimme tehtäviä ovat muun muassa dokumentaation edistymäseuranta ja raportointi, dokumenttien jakelu sekä dokumenttien saatavuuden ja laadun varmistaminen. Me myös toimimme dokumenttienhallintajärjestelmien asiantuntijoina ruohonjuuritasolla, esimerkiksi opastamalla järjestelmien käytössä. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamisaluettamme yhteistyössä muiden osastojen kanssa.

Tehtävään soveltuu henkilö, joka on järjestelmällinen, pystyy keskittymään tarvittaessa rutiinityön tekoon ja jolla on itsenäinen ote työhön. Tehtävässä pääsee työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa osana isompaa organisaatiota, jossa on myös mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja oppia uutta. Työtä tehdään yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa ja siksi valittavalta henkilöltä vaaditaankin hyviä kommunikaatiotaitoja sekä tiimipelaajan asennetta.

Tässä tehtävässä

 • Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten dokumenttienhallinnan tehtävien parissa
 • Sinut perehdytetään tehtäviisi
 • Saat mukavat työkaverit, jotka auttavat ja tukevat toisiaan tarpeen mukaan
 • Työskentelet tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, varmistaen omalta osaltasi projektien onnistuneen läpiviemisen 

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

 • Kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn
 • Hyvät kommunikaatiotaidot, tiimipelaaja
 • Hyvä suomen- ja englanninkielen taito
 • Käyttää sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja on valmis oppimaan uusien ohjelmien ja järjestelmien käyttöä 

Arvostamme myös

 • Kaupallisen tai tekniikan alan tutkintoa
 • Aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä
 • Aikaisempi kokemus dokumenttienhallinnan saralta on etu, työtehtävät määräytyvät henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan 

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa, noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä tiimin esimieheen: Leena Hietakangas puhelimitse arkisin klo 8-9 ja klo 15-16 tai sähköpostilla leena.hietakangas@neste.com.

Hakuaika päättyy 27.2.2019.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti helmikuun puoliväliin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Neste Engineering Solutions tarjoaa korkealaatuisia teknologia ja suunnittelupalveluita, sisältäen teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan öljy-ja kaasualalle, petrokemian-ja bioteollisuuden alalle. NAPCON tuotteemme tehostavat prosessiteollisuuden tuotantoa, laatua ja logistiikkaa kuin myös operaattoreiden koulutusta simulaattoreilla ja peleillä. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä strategisten asiakkaidemme kanssa ja meillä on maailmanluokan osaamista teknologioiden kehityksessä ja teollisissa investointiprojekteissa. Porvoossa sijaitsevan päätoimistomme lisäksi toimimme myös kansainvälisesti Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa, Göteborgissa ja kansainvälisten asiakasprojektien yhteydessä. Neste Engineering Solutionsin palveluksessa on 1 500 suunnittelualan ammattilaista ympäri maailman. Lue lisää: neste.com/engineeringsolutions, napconsuite.com