(Poistunut julkaisusta)

Document Controller Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Etsitkö syksyn tullen uusia tuulia työurallesi? Tarjoamme nyt mielenkiintoisen työn osana asiantuntevaa tiimiä ja kansainvälistä yritystä Vaasassa!

 

Etsimme asiakasyritykseemme ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä Document Controlleria kokoaikaiseen päivätyöhön Vaasaan.

 

Document Controllerina hallinnoit asiakasprojektien tavarantoimittajien teknistä dokumentointia, vastaat dokumentoinnin laadunvalvonnasta, kokonaisvaltaisesta teknisten dokumenttien hallinasta sekä toimitusaikataulujen varmistamisesta yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa.

 

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on taustalla tekninen tutkinto (esim. insinööri), hyvät IT-taidot (Ms Office ja Adobe Acrobat) ja valmius työskennellä sekä itsenäisesti että osana ammattilaisten tiimiä. Työtä tehdään yhteistyössä sidosryhmien kanssa myös kansainvälisesti, joten hyvät kommunikointitaidot ovat välttämättömyys. Edellytämmekin sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen hallintaa.

 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä dokumentoinnin tai projektien parissa, sekä osaamisen ja kokemuksen öljy-/kaasuvoimalaitosten parissa työskentelystä. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja proaktiivista asennetta, koska työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Document Controllerin työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin elo-syyskuun aikana. Kiinnostuitko? Kannattaa hakea pian, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan Adeccon kanssa vuoden loppuun, mutta ahkeralle tekijälle on myös hyvät mahdollisuudet työsuhteen jatkumiseen.

 

Tarjoamme valitulle henkilölle hyvät mahdollisuudet kartuttaa kokemusta voimalaitosprojektien parissa työskentelystä sekä kansainvälisessä toimintaympäristössä toimimisesta. Valittu henkilö pääsee ottamaan ammatillista vastuuta dokumentoinnista ja laaduntarkkailusta, ja saa tuekseen sekä asiantuntijaorganisaation että osaavan tiimin vankan kokemuspohjan.

 

Miltä kuulostaa? Jos kiinnostuit lähetä meille CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Lisätiedusteluihin vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 18.8.2019.