Document Controller Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Hallitsetko dokumenttien hallintajärjestelmän sekä haluat työskennellä projektien suunnittelun parissa? Kiinnostaako sinua työskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Document Controllereita työskentelemään projektien suunnittelun parissa. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Document Controlleria Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Document Controllerina työskentelet projektien suunnittelun ja muun dokumentaation ja käyttöoikeuksien hallinnan parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa varmistaa, että tarvittavat dokumentit löytyvät järjestelmästä, niiden data on täytetty oikein sekä niihin liittyvä oheisinformaatio on myös paikallaan. Tarvittaessa olet myös yhteydessä projektin sidosryhmiin tarvittavien tietojen saamiseksi. Lisäksi tehtäväsi on seurata dokumenttien lähetyksen tilaa ja varmistaa, että dokumentit kulkevat projektien läpi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Dokumenttien hallintajärjestelmien tunteminen
* Varmistaa, että projektin tarvittavat dokumentit ja niiden oheisinformaatio on tallennettu järjestelmään
* Projektihenkilöstön opastaminen tarvittaessa dokumenttijärjestelmän käytössä
* Tiedostojen käsittely
* Kommunikointia sidosryhmien kanssa
* Muut dokumenttihallinnan tehtävät


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja työskentelet kokeneemman Document Controllerin kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Sinulla on hieman kokemusta esimerkiksi dokumenttienhallinnasta tai projektityöstä. Omaksut helposti uusia järjestelmiä ja sinulla on hyvät MS Office-taidot. Luonteeltasi olet avoin, yhteistyökykyinen ja sosiaalinen ja nautit esitelmien pitämisestä. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja reipas tekijä, joka hoitaa työnsä tehokkaasti mutta tarkasti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen (esim. tradenomi) koulutustausta
* Hieman kokemusta dokumenttienhallinnasta tai projektityöstä
* Hyvät MS Office-taidot, erityisesti Excelistä
* Kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
* Sosiaalinen ja avoin luonne
* Tehokas ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi rekrytointiprosessissa katsotaan myös, jos sinulla on VBA osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk

Paikka: Porvoo, Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.19

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226725
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo