(Poistunut julkaisusta)

Document Controller Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Etsimme kokoaikaista Document Controlleria Outotecille mukaan kansainväliseen projektiin! Toimit avainasemassa projektia koskevien dokumenttien hallitsemisessa sekä hyödyntämisessä asiakkaiden, projektitiimin sekä Outotecin välillä. Mikäli sinulla hieman aiempaa kokemusta dokumenttiprojekteista, olet reipas ja oma-aloitteinen sekä haluat osaksi kansainvälistä työympäristöä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Document Controllerina vastaat dokumenttienhallintajärjestelmän ylläpidosta ja dokumenttivirtojen koordinoinnista merkittävän kansainvälisen projektin parissa. Tehtäviisi kuuluu erilaisten teknisten dokumenttien, kuten piirustusten, teknisten spesifikaatioiden ja manuaalien järjestelemistä ja siirtämistä tietokantaan. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi AutoCAD-tiedostojen muuttaminen sovellettavampiin tiedostomuotoihin, kun PDF-tiedostoiksi. Projektitiimiltä tulevien dokumenttien lisäksi olet vastuussa asiakkaiden lähettämien dokumenttien vastaanottamisesta ja tallentamisesta järjestelmään.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään globaalissa työympäristössä
* Tilaisuuden kartoittaa työkokemusta projektiluontoisesta työskentelystä
* Pääset osaksi kolme henkistä Document Controller tiimiä ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä projektitiimin kanssa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Teknisten dokumenttien järjesteleminen ja siirtäminen tietokantaan
* AutoCAD- tiedostojen muuttaminen PDF-tiedostoiksi
* Tehostaa dokumenttien hyödyntämistä ja jakamista
* Vastuu dokumenttien vastaanottamisesta ja tallentamisesta
* Tiivis yhteistyö projektitiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknisen alan tutkinto (AMK/DI)
* Aiempaa kokemusta projektiympäristössä työskentelystä sekä dokumenttivirtojen hallinnasta
* Kokemusta Sharepointin ja Meridian -ohjelmistoista
* Oma-aloitteinen ja joustava työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työskennellessäsi teknisten piirustusten parissa kokemus AutoCAD:ista katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi muun kielitaidon, kuten saksan, espanjan ja venäjän osaamisen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.