(Poistunut julkaisusta)

Document Control Coordinator
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien marineteollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto. Gardner Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.

Haemme Gardner Denverille dokumentaatiokoordinaattoria äitiyslomasijaisuuteen Tampereelle. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan aluksi vuodeksi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä. 

Dokumentaatiokoordinaattori työskentelee osana noin 15 henkistä suunnittelutiimiä, mutta kuitenkin itsenäisessä roolissa. Työtehtäviisi kuuluu dokumentaatiopaketin (kuten huolto- ja varaosakirjat) kasaaminen ja tarkistaminen jokaisen toimitettavan laitteen mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä perusosaamista Adoben ja MS Office-ohjelmista. Tyyppinä olet oma-aloitteinen, ahkera ja yhteistyökykyinen. Arvostamme haluasi kehittää nykyisiä toimintatapoja. Tehtävässä olet yhteyksissä kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten hyvä englanninkielen kirjallinen sekä suullinen taito on välttämätöntä. Katsomme eduksi teknisen taustan sekä aiemman kokemuksen 3D-mallinnuksista. Myös osaaminen Framemaker-ohjelmasta sekä SAP-järjestelmästä auttavat työtehtävässä. 

Tarjoamme sinulle tilaisuutta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä yhdessä asiantuntevan ja motivoituneen henkilöstömme kanssa sekä mahdollisuuden kehittää erityisosaamistasi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta 29.7. mennessä. Kaipaatko lisätietoja? Rekrytoinnista vastaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi 


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/