(Poistunut julkaisusta)

Document Assistant Trainee, Distribution Systems and Digital Grid #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Tämä teknisen dokumentoinnin #FutureWerner on kiinnostunut näkemään miten teknisten projektien loppudokumentaatiota toteutetaan.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tässä tehtävässä Wernerin työtehtäviin kuuluu asiakastoimituksiin liittyvän loppudokumentaation käsittely ja muokkaus. Werneri pääsee työskentelemään yhdessä asiakkaiden ja teknisten suunnittelijoiden kanssa. Projektin suunnittelua tehdään CAD- ohjelmilla (Autocad, Microstation) ja tekninen loppudokumentaatio sisältää piirustukset, taulukot ja tekstit. 

Mitä Document Assistant Werneriltä vaaditaan?

Werner on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut teknisen (sähkö) alan korkeakouluopiskelija. Odotamme Werneriltä hyvää osaamista MS Office-työkaluista, erityisesti Excelistä.  Hänellä on suomen ja englannin kielet hallussa. Sähköisten piirrosmerkkien tuntemus on eduksi/suotavaa.

Werner kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja tulee toimeen myös asiakkaiden kanssa. Hän on luotettava, tarkka ja huolellinen työntekijä, jolla on halu kehittää itseään joka päivä.

Haemme Wernereitä, jotka voivat aloittaa heti opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Wernerit olisivat käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä ja varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta. Pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Sales Head, Electrification solutions Mikko Parkkonen puh. +358 50 593 9805.