Document Assistant, Siemens Energy Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Siemens Energy tukee asiakkaitaan heidän siirtymässään kohti hiilipäästöjen vähentämistä ja kestävämpää energiamaailmaa. Kuinka voimme vastata kasvavaan energiantarpeeseen ja suojella ilmastoa? Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastauksia. Ajamme siirtymistä kestävämpiin, luotettavampiin ja edullisempiin energiajärjestelmiin. Innovatiivisten tekniikoidemme avulla, keskittymällä selkeästi asiakkaiden tarpeisiin ja yli 91 000 omistautuneen työntekijän avulla, energisoimme yhteiskuntaa. Se on tavoitteemme. Se on tarkoituksemme. Tehdään erilainen huominen tänään!
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme, Siemens Energylle, Document Assistantia monipuoliseen rooliin. Työskentelet osana projektitiimiä läheisessä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten dokumenttien valmistelua, päivittämistä ja tarkastamista. Osallistut myös sähköpiirustusten päivityksiin ja puhtaaksi piirtämiseen. Lisäksi toimit apuna sisäisissä ostoprosesseissa ja muissa projektin tukitehtävissä.
Tehtävä voi olla koko- tai osa-aikainen oman tilanteesi mukaan.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään teknisen koulutustausta omaavaa henkilöä, jolla on kiinnostus päästä kartuttamaan työkokemusta projektinhallinnan tukitehtävistä ja päästä näkemään työskentelyä kansainvälisessä teknologiateollisuuden yrityksessä.


* Tehtävään sopiva sähkötekninen koulutustausta
* CAD-kokemus
* Jotakin aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Itsenäinen ja tarkka työskentelyote


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: osa-tai kokoaikainen 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, Tarvonsalmenkatu 19, etätyö osittain mahdollinen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Energyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemensistä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400646
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo