(Poistunut julkaisusta)

DNA Palvelumyyjä, kesätyö
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Onko sinulla vielä tulevan kesän työpaikka kiikarissa? Haluaisitko kartuttaa arvokasta työkokemusta, josta on sinulle taatusti hyötyä tulevaisuudessa? Mahtavaa, jatka ihmeessä lukemista!

Myyntitiimimme hakee kesätyökavereita huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista! Työssä kontaktoit sekä uusia että nykyisiä asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivimpia palveluita. Pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Työyhteisössämme vallitsee rento tunnelma ja mahtava yhteishenki. Kesätyökassaasi kartuttaa kannustava palkkaus (aina kuitenkin vähintään ICT-alan TES:in mukaisen 10,91€/h) ja lyhyet työpäivät (6h/päivä) pitävät huolta siitä, että ehdit nauttia kesäpäivistä myös toimiston ulkopuolella. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja keskituntiansio tässä työssä myyjillä on 19e/h. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja takaamme, että saat työn aikana jatkuvan tuen tekemiseesi. Mahdollistamme monenlaisia urapolkumahdollisuuksia ja moni DNA:lainen onkin startannut uransa juurikin kesätyöntekijänä.

Laskemme eduksesi aiemman työkokemuksen myynnin tai asiakaspalvelun parista, mutta tärkeintä meille on se, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa jengiin juuri sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja jätä hakemuksesi pian. Parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!