(Poistunut julkaisusta)

DNA Palvelumyyjä, kesätyö
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Me Baronalla rekrytoimme joukoittain myynnin ammattilaisia ja tulevia tähtiä. Nyt etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme kesätyöntekijää työskentelemään operaattorialalla.

Toivomme sinulta ensisijaisesti aktiivista ja myynnillistä asennetta, sekä halua tehdä pitkäjänteisesti töitä asiakkaiden parissa. Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla ei mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeet juurta jaksain. Aikaisempi kokemus myynnin- ja asiakaspalvelun parista katsotaan eduksesi, mutta timanttisella asenteella ja halulla menestyä korvaat puuttuvan kokemuksen.

Tarjoamme sinulle kesän ajaksi mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä kannustavan palkkauksen (aina kuitenkin vähintään ICT-alan TES:in mukaisen 10,91€/h) ja loistavat työkaverit.

Mikäli koet, että tuloksellinen myyntityö ja aktiivinen asiakaspalvelu operaattorialan puhelinpalvelukeskuksessa on juuri Sinun juttusi, jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä pian. Parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!