(Poistunut julkaisusta)

DNA Palvelumyyjä Fuengirola, Espanja
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haaveiletko työn, kansainvälisen kokemuksen ja Etelä-Espanjan miellyttävän ilmaston yhteensovittamisesta? DNA:n Myyntitiimissä työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa, joka on kova tulotaso Espanjan mittapuulla!

Kontaktoit rohkeasti, kartoitat kokonaisvaltaisesti!

Työssäsi kontaktoit niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita. Nykyasiakkaiden tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia palveluratkaisuja. Uusasiakkaille tarjoat uusia palveluita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Palvelumyyjänä DNAlla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen.

Huipputiimi ja esimiehet tukena!

DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen. Katso video linkin takaa ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin työkavereihin: https://youtu.be/H9Elz6jvqb4

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Työskentelypaikka ja työnantaja

DNA Myyntitiimi on osa Baronan yli 200 henkeä työllistävää palvelukeskusta. Työsuhde solmitaan Baronan paikallisen maayhtiön kanssa ja olet osa Barona-konsernin henkilöstöä.

Työskentelet Baronan puhelinpalvelukeskuksen uusissa ja viihtyisissä tiloissa Fuengirolan keskustassa osoitteessa Calle Menorca local 1, 29640 Fuengirola, Málaga. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilta. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.

Työajat ja työsuhteen kesto

Voit valita työskenteletkö 6 vai 8 tuntia päivässä. Kahdeksan tunnin vuorot (39h/vko) päivisin ma-to klo 7.45-15.45 ja pe klo 7.45-14.45. Kuuden tunnin vuoroja (30h/vko) tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-pe klo 7.45-13.45 ja klo 13.30-19.30.

Haemme ensisijaisesti pitkäaikaisia työntekijöitä vakituiseen tehtävään, mutta työn kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan. Odotamme sinun kuitenkin pystyvän sitoutumaan vähintään 6kk työsuhteeseen.

Palkkaus

Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan, joka 8h päivässä tekevillä on 1188,35€/kk ja 6h päivillä tekevillä 914,11 €/kk. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja Fuengirolan DNA tiimissä myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa.

Miksi hakisin?

Pääset mukaan tehokkaaseen myyntitiimiin ja kehittymään huippumyyjäksi. Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti, ohjaamme läpi haasteiden ja kehitämme osaamistasi jatkuvilla koulutuksilla.

Tarjoamme haastavan myyntityön, kilpailukykyisen palkkauksen ja kannustavan palkkiomallin sekä myyntikilpailuja. Lisäksi saat aamiaisen työpaikalla pari kertaa viikossa ja tuemme esimerkiksi espanjan kielen opiskelua, ja muuta vapaa-ajalla tapahtuvaa harrastetoimintaa.

Ja mikä parasta. Työtä ei tarvitse tehdä yksin ja tukenasi on koko palvelukeskuksen tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin.

Miksi Fuengirola?

Elämä Fuengirolassa on paljon muutakin kuin työntekoa. Paikallinen sää mahdollistaa monenlaisen ulkoilun, urheilun ja ajanvieton ulkona. Kaunis Andalusia on kokemisen arvoinen. Ei pelkästään lempeän ilmaston, vaan kauniin luonnon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja ennen kaikkea ihmisten ja kulttuurinsa takia.

Katso vielä Fuengirolan tunnelmia tästä: https://www.youtube.com/watch?v=H9Elz6jvqb4

Innostuitko?

Mikäli tämä rooli sai sukat pyörimään jaloissasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Laita siis heti hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myyntitiimiimme ja olet jo askeleen lähempänä lämmintä Espanjaa!

Toimi nopesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo haku aikana!