(Poistunut julkaisusta)

DNA PALVELUMYYJÄ FUENGIROLA, ESPANJA
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haaveiletko työn, kansainvälisen kokemuksen ja Etelä-Espanjan miellyttävän ilmaston yhteensovittamisesta? DNA:n Myyntitiimissä työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa, joka on kova tulotaso Espanjan mittapuussa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista jengiä ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Kontaktoit rohkeasti, kartoitat kokonaisvaltaisesti!

Työssäsi kontaktoit niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita. Nykyasiakkaiden tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia palveluratkaisuja. Uusasiakkaille tarjoat uusia palveluita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Palvelumyyjänä DNAlla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen.

Huipputiimi ja esimiehet tukena!

DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen. Katso video linkin takaa ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin työkavereihin https://youtu.be/H9Elz6jvqb4

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Millaisia ihmisiä on töissä DNA puhelinpalvelukeskuksessa ja mitä mahdollisuuksia työ antaa tekijälleen?

Valtteri pureutui aiheeseen vierailullaan Jyväskylän ja Oulun DNA puhelinpalvelukeskuksiin. Lue blogi-teksti vierailusta linkin takaa. https://careers.barona.fi/uravinkit/asiakas-kuulee-tyhjan-kehumisen-case-dna/

Työskentelypaikka ja työnantaja

Työskentelet Baronan puhelinpalvelukeskuksen uusissa ja viihtyisissä tiloissa Fuengirolan keskustassa. DNA Myyntitiimi on osa Baronan yli 200 henkeä työllistävää palvelukeskusta. Työsuhde solmitaan Baronan paikallisen maayhtiön kanssa ja olet osa Barona-konsernin henkilöstöä.

Työaika ja kesto

Meillä saat valita työskenteletkö 6 vai 8 tuntia päivässä. Kahdeksan tunnin vuorot päivisin ma-to klo 7.45-15.45 ja pe klo 7.45-14.45. Kuuden tunnin vuoroja tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-pe klo 7.45-13.45 ja klo 13.30-19.30.

Haemme ensisijaisesti pitkäaikaisia työntekijöitä vakituiseen tehtävään, mutta työn kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan. Odotamme sinun kuitenkin pystyvän sitoutumaan vähintään 6kk työsuhteeseen.

Palkkaus

Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. 8h päivillä tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan 1168,51e/kk. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa.

Menestymällä ”jalkaa oven väliin”?

Lukaise Christerin uratarina ja inspiroidu. Miten palvelumyyjästä noustiin DNAn kehityspäälliköksi. https://careers.barona.fi/uravinkit/jalkaa-oven-valiin-ei-ole-tyoelamassa-turha-neuvo/

Miksi hakisin?

Espanjan palvelukeskuksemme tarjoaa auringon ja leppoisan tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työn, luotettavan työnantajan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kannustavan palkkiomallin paikalliseen tasoon nähden. Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti, ohjaamme läpi haasteiden ja kehitämme osaamistasi jatkuvilla koulutuksilla. Työtä tarvitse tehdä yksin - ympärillä on huippujengi! Katso video linkin takaa ja tutustu Baronan palvelukeskukseen ja henkilöstöön https://www.youtube.com/watch?v=VTtycnNRlE0&feature=youtu.be

Miksi Espanjaan?

Elämä Fuengirolassa on paljon muutakin kuin työntekoa. Kaunis Andalusia on kokemisen arvoinen. Ei pelkästään lempeän ilmaston, vaan kauniin luonnon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja ennen kaikkea ihmisten ja kulttuurinsa takia. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilta. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.

Innostuitko?

Mikäli tämä rooli sai sukat pyörimään jaloissasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Laita heti hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myyntitiimiimme! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkaile sähköpostiasi.

Aloituksia järjestämme talven ja kevään aikana kuukausittain! Seuraavat aloitukset 19.2, 19.3 ja 16.4.

Hakuaika päättyy 18.02.2018