(Poistunut julkaisusta)

DMP-yleisömanageri
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme Kanavat, markkinointi ja sähköinen myynti -organisaatiomme Suunnittelu–tiimiin DMP-yleisömanageria vastaamaan OPn markkinointiautomaation yleisöjenhallinnasta ja kehittämisestä. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

DMP-yleisömanageri

Tehtävässä vastaat OPn DMP-teknologian käytöstä, kohderyhmiin liittyvästä suunnittelutyöstä, optimoinnista, järjestelmän toimivuudesta sekä sen hyödyntämisestä markkinoinnin toimenpiteissä. Luot ja ylläpidät järjestelmässä yleisöjä sekä DMP:n tarjoamaa yleisöanalytiikkaa. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintojen, markkinoinnin sisällä sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja kasvatat teknologian avulla tiedolla johdetun markkinointimme kyvykkyyttä.

Onnistumisen edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi olet hankkinut jo ainakin muutaman vuoden kokemusta sekä ymmärrystä datan käytön hyödyntämisestä ohjelmallisessa ostamisessa ja sisältöjen personoinnissa. Olet vahva datan ja analytiikan osaaja. Lisäksi hallitset vähintään yhden DMP–järjestelmän (esim. Adobe Audience Manager, Salesforce DMP, BlueKai). Käytännön osaamistasi tukee digitaalisen markkinoinnin tai analytiikan koulutus.

Haemme liiketoimintalähtöistä ja vahvaa asiantuntijaa, joka työskentelee asiakaslähtöisesti. Edistät asioita itsenäisesti hyvällä draivilla luoden tätä kautta toimivaa yhteistyötä ja verkostoja. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, jaat mielelläsi osaamistasi ja kykenet työskentelemään sujuvasti niin suomeksi kuin myös englannin kielellä. Työskentelyssäsi korostuvat analyyttisyys, suunnitelmallinen ja tarkka tekeminen ja laaja-alainen ajattelu.

Meistä

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän digitaalisen markkinoinnin parissa. Saat kollegoiksesi monimuotoisen porukan, josta löytyy sekä pitkän linjan asiantuntemusta, että rohkeutta kyseenalaistaa vanhoja toimintatapoja. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Kristiina Lindhiin. Kristiinan tavoitat parhaiten puh. 0504400308 tai sähköpostitse: kristiina.lindh@op.fi.

Voit hakea tehtävään 21.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.