(Poistunut julkaisusta)

Division Business Controller
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme nyt

DIVISION BUSINESS CONTROLLERIA

Infraprojektien pariin Helsinkiin 

Infraprojektien segmentissä liiketoiminta rakentaa muun muassa teitä, siltoja, rautateitä, raitioteitä, metroja, satamia, lentokenttiä, kaivoksia, pysäköintilaitoksia, voimalaitoksia, vesihuoltolaitoksia, teollisuuslaitoksia ja erilaisia maanalaisia tiloja. Louhimme tunneleita ja kaivoksia ja vahvistamme maaperää erilaisin menetelmin. Olemme mukana uusiutuvien energiamuotojen kehittämisessä innovatiivisilla tuulivoimaloiden perustusratkaisuilla sekä tuulivoimaloiden elinkaarenmittaisella palvelukonseptilla. Toimimme Suomessa ja tuemme toimintaa Skandinavian ja Baltian maissa. Meille tärkeää on tuloksentekokyky ja vahva suoriutuminen, ja keskitymme kehittämään ja kasvattamaan työntekijöitämme jatkuvasti.

Tehtäviisi kuuluu vastuu divisioonan johdon raportoinnista, KPI-seuranta sekä strategian ja taloudellisten suunnitelmien laatiminen yhdessä divisioona/segmentin liiketoiminta- ja talousjohdon kanssa. Tuet liiketoimintaa projektitasolta lähtien, ja olet divisioonan johtoryhmän jäsen. Olennaisena osana tehtäviäsi on osallistua liiketoiminnan raportoinnin kehittämiseen ja taloudellisten järjestelmien ylläpitoon sekä kehitysprojekteihin.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme ahkeraa ja työstään aidosti innostunutta ja motivoitunutta henkilöä, jolla on halua ja kykyä kehittää talousraportointia eteenpäin vahvalla liiketoimintafokuksella (esimerkiksi liiketoiminta-alueiden taloudellinen tuki kaudenvaihteissa, projektien kannattavuusseuranta, tarjoustoiminnan tuki). Sinulla on erityisen hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet kotonasi niin liiketoiminnan kuin konsernin funktioiden (etenkin IT ja talous) kanssa toimiessasi. Tehtävästä suoriutumisen edellytyksinä ovat erinomaiset ihmissuhde- ja viestintätaidot sekä analyyttinen työote, erityisesti kyky hahmottaa sekä talouden että liiketoiminnan olennaisuudet.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tuotantotalouden DI tai KTM sekä vahva työkokemus vastuullisista taloustehtävistä. Odotamme sinulta myös erinomaisia IT-taitoja (etenkin Excel) ja hyvää englannin kielen osaamista.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi omalla osaamisalueellasi. Suomen suurimmassa rakennusalan konsernissa on myös ison talon henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijämme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Ammattitaitoiset ja onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä, ja annamme vapauden luoda uutta ja haastaa.

Business Controller raportoi Infraprojektit segmentin talousjohtajalle. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingin Panuntiellä. Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Business Control Katja Laurila puhelimitse p. 040-7235 088 pe 18.9. klo 12-14 ja ti 22.9. klo 8-9. Muina aikoina tiedustelut sähköpostitse katja.laurila@yit.fi.
 
Hae tehtävään mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!