(Poistunut julkaisusta)

Dispute Agent, kokoaikainen, equensWorldline
equensWorldline

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Nautitko itsenäisestä ongelmanratkaisusta ja uusista haasteista? Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Dispute Agent!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme equensWorldlinelle Dispute Agentteja Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on kokoaikainen, ja haemme tekijöitä määräaikaisiin tehtäviin huhtikuun 2021 loppuun saakka. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Dispute Agentin tehtävässä arvioit ja ratkaiset kuluttaja-asiakkailta tulevia korttireklamaatiopyyntöjä. Työssä pääset ratkaisemaan korttireklamaatioita ja korvauspyyntöjä itsenäisesti, toki tarpeen tullen sinua tukee myös osaava tiimi ympärilläsi. Pääsääntöisesti työtä tehdään sähköisiä kanavia ja työkaluja hyödyntäen, mutta aika ajoin tehtävässä myös vastataan puhelinkyselyihin.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään taustaselvitys ja luottotietojen tarkastus.

Pääasialliset tehtävät
- Korvausratkaisutehtävät maksukorttireklamaatioihin liittyen
- Aika ajoin asiakkaiden korttireklamaatioihin liittyviin puhelintiedusteluihin vastaaminen

Odotamme sinulta
-Tiimityöskentelytaitoa – Olet empaattinen tiimikaveri.
-Luotettavuutta – Olet sanojesi mittainen, ymmärrät roolisi vaatimukset ja teet työsi aina huolellisesti.
-Organisointikykyä – Olet suunnitelmallinen, hahmotat kokonaisuuksia ja osaat priorisoida.
-Kommunikaatiotaitoa – Sinulla on vakuuttava ilmaisutapa niin kirjallisesti kuin suullisesti, etkä pelkää tuoda omia näkemyksiäsi esille. Ilmaiset itseäsi selkeästi suomen ja englannin ja kielellä. Ruotsinkielentaito on etu.
-Analyyttista ja proaktiivista otetta – Olet ratkaisukeskeinen ja puutut havaitsemiisi epäkohtiin; haasteiden sijaan näet mahdollisuuksia.
- Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, reklamaatiokäsittelystä ja rahoitusalasta katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle
- Mukavan ja energisen tiimin
- Paikan kasvavasta yrityksestä
- Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.11., mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!