(Poistunut julkaisusta)

Director, Traffic, Finland
Gasum

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Gasum panostaa merkittävästi liikennekaasumarkkinan kasvuun Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja etsimme nyt avaintehtävään sinua,

Director, Traffic, Finland

Vastaat Gasumin Traffic-liiketoiminnan Suomen tulosvastuusta, johtamisesta, asiakas- ja sidosryhmäsuhteista, tankkausasemaverkoston laajentamisesta sekä myynnistä ja myyntikanavista. Kaasun liikennekäytön lisääminen niin kevyessä kuin raskaassa liikenteessä on keskeinen osa yhtiön strategiaa. Liiketoiminta on merkittävässä kasvussa ja tarjoaa tulevaisuudessa isoja mahdollisuuksia. Vastuullasi olevassa organisaatiossa työskentelee nykyisin 13 henkilöä. Liiketoiminnan johtoryhmän jäsenenä osallistut aktiivisesti Pohjoismaisen liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Raportoit konsernin Traffic-liiketoiminnan johtajalle.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta kasvun johtamisesta ja näyttöjä tuloksista kuluttaja- ja b to b -liiketoiminnassa. Olet jo osoittanut kykysi sekä toimivien strategioiden kehittäjänä, että toimeenpanijana. Tunnet hyvin liiketoiminnan kehitystrendejä, sinulla on kokemusta projektitoiminnasta sekä myyntikanavien, asiakkuuksien ja asiakasprosessien johtamisesta. Hallitset liiketoiminnan tunnusluvut ja osaat johtaa myös niiden kautta. Ihmisten johtajana olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse.

Pääset aitiopaikalta rakentamaan liiketoimintaamme ja tekemään asioita, joilla on merkitystä.  Organisaatiossasi on hyvä tiimihenki ja asiantunteva henkilöstö.

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
  • Inspiroivan ja modernin työpaikan pohjoismaisessa toimintaympäristössä.

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Oletko kiinnostunut rakentamaan puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme?

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532 varmimmin pe 8.2. klo 12-14 ja ti 12.2. klo 15-17. Voit jättää myös luottamuksellisen soittopyynnön Nina Kuusiselle, puh. 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta ke 20.2.2019 mennessä.