(Poistunut julkaisusta)

Director, Terminal Services / Nurminen Logistics Oyj, Helsinki/Kotka
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Nurminen Logistics Oyj tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Huolehdimme suomalaisen elinkeinoelämän palvelemisesta maan- ja maailmanlaajuisesti. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Euroopassa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla sekä Aasiassa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa. Kehitämme palveluitamme asiakkaan parhaaksi tuloksellista yrittäjäperinnettämme edistäen. Konsernin palveluksessa on noin 180 henkilöä. Nurmisella on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886 lähtien. Emoyhtiön osake on listattu Helsingin pörssissä. Lue lisää yhtiöstä ja sen toiminnasta: www.nurminenlogistics.fi

Haemme nyt joukkoomme

Director, Terminal Services

Tehtäviisi kuuluu suunnitella, ohjata ja kehittää läpivirtaus-, erikoislastaus-, kemikaali- ja paperivarastoterminaalien toimintaa Suomessa. Tulet auttamaan terminaalien operatiivisia päälliköitä prosessien sujuvuuden ja tehokkuuden kehittämisessä uudistamalla työtapoja digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

Terminaalipalveluihin kuuluvat kaikki Nurminen Logisticsin terminaalit ja logistiikkakeskukset, joita on yhteensä kuusi. Asemapaikka voi olla Nurminen Logisticsin pääkonttorilla Helsingin Vuosaaressa tai Mussalon logistiikkakeskuksessa. Terminaalipalvelut-liiketoimintayksikön johtaja kuuluu konsernin johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Odotamme että sinulla on kokemusta terminaalipalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kykyä hahmottaa prosessikokonaisuuksia ja hallita niitä numeroiden kautta. Aiempi kokemus sisälogistiikasta sekä tulosvastuullisesta roolista ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä. Sinulla tulisi olla teknologiaymmärrystä terminaalin prosessien ja järjestelmistä sekä motivaatiota hyödyntää uusia ratkaisuja. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus sekä omaat vahvan myynnillisen ja asiakaslähtöisen asenteen. Vahvuuksinasi ovat hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja esimiestaidot sekä kyky hoitaa asiat tehokkaasti loppuun asti. Puhut sujuvan englannin lisäksi mahdollisesti ruotsia, venäjän ja kiinan kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä on uudistettu ja edellyttää matkustamista kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän laadukkaassa ja perinteikkäässä logistiikkayrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold (+358 400 601 760) ti 4.2. klo 15:00–16:00 sekä Research-konsultti Taina Heino (+358 20 746 9576) ti 11.2. klo 10:00–12:00 Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 17.2.2020.

Hakusanat: logistiikka, sisälogistiikka, terminaali, terminaalipalvelut