(Poistunut julkaisusta)

Director, Supply Chain Management
SOK Vähittäiskauppa, Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Oletko kokenut toimitusketjun ammattilainen, jolla on draivia johtaa käyttötavaroiden myymälä- ja varastotäydentämisestä vastaavia asiantuntijatiimejämme toteuttamaan erinomaista hyllysaatavuutta myymälöissämme? Haluatko päästä kehittämään toimitusketjuamme entistä kustannustehokkaammaksi ja ketterämmäksi?

Saatavuuden ohjauksen johtajan tehtävässä vastuullesi kuuluu Prismoissa, Kodin Terroissa, S-marketeissa sekä Sale-, Alepa- ja S-Rauta-myymälöissä myytävien käyttötavaroiden toimitusketjun ohjaus sekä täydentäminen tavarantoimittajilta varastollemme ja myymälöihin. Vastuualueesi kattaa monipuolisesti pukeutumisen, kodin, viihteen, sportin ja raudan tuotteita, joiden täydentämisen ohjauksessa käytämme Relex-sovellusta. Päivittäisen tavarapelin toimivuudesta vastaa alaisuudessasi kaksi operatiivista tiimiä.

Johdat kilpailustrategiamme toimeenpanoa sekä toimintojen laadun ja tehokkuuden jatkuvaa parantamista omalla vastuualueellasi. Oman tiimisi laadukkaan johtamisen lisäksi osallistunut tiiviisti käyttötavaroiden kaupallisten toimenpiteiden suunnitteluun ja toimeenpanoon. Viet jämäkästi toimeenpanoa edellyttävät asiat alueosuuskaupoillemme ja myymälöihimme sekä teet aktiivista yhteistyötä logistiikkatoimintojemme kanssa tavaravirran sujuvuuden varmistamiseksi.

Prosessiemme jatkuvan parantamisen lisäksi meillä on käynnissä toiminnanohjausjärjestelmien uusimishanke, jonka puitteissa uudistamme myös toimitusketjun ohjauksen toimintamalleja. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi seuraavien vuosien aikana on johtaa uusien toimintatapojen ja järjestelmien käyttöönottoa omalla vastuualueellasi.

Odotamme sinulta energisen ja positiivisen työotteen lisäksi erinomaisia johtamis- ja esimiestaitoja, kykyä kokonaisvaltaiseen ajatteluun, nopeaa toimeenpanokykyä sekä valmiuksia rakentavaan yhteistyöhön sidosryhmäverkostossamme.

Näillä taidoilla menestyt

Taustastasi ja työskentelytavoistasi arvostamme, jos

  • sinulla on usean vuoden kokemus vähittäis- tai kuluttajakaupan toimitusketjun operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme mahdollisimman laajaa osaamista toimitusketjun eri toiminnoista (myymälätäydentäminen ja myymälätoiminnot, varastotäydentäminen, logistiikkakeskusten ohjaus, tuontikauppa jne.) sekä kykyä analyyttiseen ja tunnuslukupohjaiseen johtamiseen.
  • sinulla on käytännössä osoitettua taitoa erinomaisesta esimiestyöstä. Olet innostava ja lähestyttävä johtaja omalle tiimillesi, mutta samalla uskallat asettaa riman korkealle sekä itsellesi että tiimisi jäsenille.
  • sinulla on näyttöjä laajojen toimintamallimuutosten onnistuneesta läpiviennistä sekä juurruttamisesta pysyväksi toiminnaksi
  • vuorovaikutustyyliäsi leimaa ratkaisuhakuisuus ja olet tottunut tekemään yhteistyötä yli yksikkörajojen Sopiva koulutustausta tehtävään on kaupallinen tai teknillinen tiedekorkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tehtäväkentän Suomen suurimman vähittäiskaupan dynaamisessa toimintaympäristössä. Työyhteisössämme Helsingin Vallilassa on upea tekemisen meininki. Meillä pääset vaikuttamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi kaupan huippuammattilaisten kanssa.

Hakeminen ja lisätiedot

Jos tämä tuntuu mahdollisuudelta, johon on pakko tarttua, hae tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 13.10.2019. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -yksikön johtaja Sanna Timola. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 050-5686072 tai sähköpostitse sanna.timola@sok.fi.