(Poistunut julkaisusta)

Director, Supply Chain Management and Development
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Kehitysjohtaja | SOK, Toimitusketjun ohjaus ja kehittäminen 

Oletko kokenut toimitusketjun ammattilainen, jolla on intoa kehittää vähittäiskaupan end-to-end --toimitusketjumme seuraavalle tasolle sekä johtaa tavaravirran ohjauksesta vastaavia asiantuntijoitamme   varmistamaan erinomaisen tuotesaatavuuden asiakkaillemme? Jos uusien toimitusketjuratkaisujen kehittäminen kivijalkamyymälöille ja verkkokauppaan sekä tuloksellinen yhteistyö arvoketjun muiden toimintojen kanssa ovat ydinosaamistasi, toimitusketjun ohjauksesta ja kehittämisestä vastaavan kehitysjohtajan paikka saattaa olla juuri sinua varten.

Kehitysjohtajan tehtävässä vastuullesi kuuluu S-ryhmän marketkaupan ketjujen päivittäis- ja käyttötavaroiden toimitusketjun ohjaus ja kehittäminen. Vastaat juuri päivitetyn kilpailustrategiamme toimeenpanosta toimitusketjun osalta. Tähän liittyen johdat strategisten kehitysprojektien toteutusta ja toimeenpanoa end-to-end toimitusketjun optimointiin, toimitusverkoston kehittämiseen, toimitusketjun laskentamalleihin ja mittaamiseen sekä toimitusketjun palveluiden kehittämiseen liittyen. Kehitystyössä huomioit sekä kivijalkamyymälöiden että verkkokaupan tarpeet. Toimeenpanon suunnittelet ja varmistat yhdessä koko toimitusketjun yhteistyöverkoston kanssa, sisältäen mm. logistiikkatoiminnot, alueosuuskaupat, ketjuohjauksen muut toiminnot sekä tavaravirran ohjaukseen kytkeytyvät muut sidosryhmät. Kehitystyön lisäksi vastaat kokonaistavaravirran ohjauksen operatiivista toiminnoista sekä toimitusketjun tilaus-toimitusrytmien hallinnasta. Johdat tiimissäsi yhdeksää toimitusketjun huippuosaajaa.

Odotamme sinulta energisen ja kunnianhimoisen työotteen lisäksi erinomaisia johtamis- ja esimiestaitoja, kykyä kokonaisvaltaiseen ja visionääriseen ajatteluun, nopeaa toimeenpanokykyä sekä valmiuksia rakentavaan yhteistyöhön monitahoisessa sidosryhmäverkostossamme.

 Taustastasi ja työskentelytavoistasi arvostamme, jos

  • sinulla on usean vuoden kokemus vähittäis- tai kuluttajakaupan toimitusketjun ja tavaravirtojen kehittämisen ja ohjaamisen tehtävistä. Arvostamme mahdollisimman laajaa osaamista toimitusketjun eri toiminnoista sekä kokemusta globaaleista pitkistä toimitusketjuista. Odotamme sinulta myös näkemystä teknologian ja analytiikan hyödyntämisestä toimitusketjun ohjauksessa.
  • sinulla on käytännössä osoitettua taitoa erinomaisesta esimiestyöstä.  Olet innostava ja lähestyttävä johtaja omalle tiimillesi, mutta samalla uskallat asettaa riman korkealle sekä itsellesi että tiimisi jäsenille.
  • sinulla on näyttöjä laajojen toimintamallimuutosten kehittämisestä, onnistuneesta läpiviennistä sekä juurruttamisesta pysyväksi toiminnaksi.
  • vuorovaikutustyyliäsi leimaa ratkaisuhakuisuus ja olet tottunut tekemään yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Sopiva koulutustausta tehtävään on kaupallinen tai teknillinen tiedekorkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tehtäväkentän Suomen suurimman vähittäiskaupan jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työyhteisössämme on upea tekemisen meininki ja työntekijämme viihtyvät työssään hyvin. Meillä pääset vaikuttamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi avainroolissa kaupan huippuammattilaisten kanssa. 

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme S&S Consultingin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään  alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta 26.01.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, S&S Consultingilta Vivi Stening keskustelee mielellään kanssasi tehtävästäsi ja sen tavoitteista. Vivin tavoitat hakuaikana numerosta +358 500 773 755 tai sähköpostitse vivi.stening@ssconsulting.fi