(Poistunut julkaisusta)

Director, Production
Compass Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

ISOJEN PATOJEN KEITTIÖISSÄMME TÄRKEIN TYÖVÄLINE ON SYDÄN.

Haemme nyt sinua

DIRECTOR, PRODUCTION

rakentamaan huomisen ruokapalveluja kanssamme. Tule osaksi Compass Group Suomen tulevaisuutta.

Etsimme nyt tuotantojohtajaa vastaamaan tuotantokeittiöidemme ja jakelukeittiöverkostomme toiminnasta, kehittämisestä sekä tuloksellisesta kasvattamisesta.

Tuotantojohtajana työhösi kuuluu tuotantostrategian määrittäminen sekä siihen liittyvien prosessien kuvaaminen ja kehittäminen sekä tuotannon laadun varmistaminen ja edelleen kehittäminen yhdessä asiantuntijatiimisi kanssa. Vastuullesi kuuluu myös tuotannon sisällön eli tuoteportfolion, valikoimien ja raaka-aineiden suunnittelu asiantuntijoidemme avustuksella - asiakaslähtöisesti, suunnitelmallisesti ja kannattavasti.

Vastaat ihmisten ja osaamisten johtamisesta ja valmentamisesta omalla vastuualueellasi. Muutoksen johtaminen on intohimosi. Olet keskitettyjen tuotantokeittiötiimien ja -asiantuntijoiden esimies ja rakennat sisäiset verkostot tukemaan ja rakastamaan keskitettyä, laadukasta ruoan tuotantoa.  Työtäsi tulet tekemään tiiviisti sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyöverkostojen kanssa.

Kehität toimintaamme rohkeasti asiakkaiden nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Vastaat toiminnan tuloksellisuudesta ja laadukkuudesta tavoitteiden mukaisesti, uusia mahdollisuuksia tunnistaen. 

Raportoit työssäsi operatiiviselle johtajalle ja pääset vaikuttamaan koko Compass Group Suomen liiketoiminnan kehittämiseen laajennetussa johtoryhmässä.

MIKSI TÄMÄ TYÖ? 

Uusi aika vaatii uudenlaisia ratkaisuja ja uusia tapoja toimia. Isojen patojen keittiömme Helsingissä, Naantalissa, Tallinnassa ja ensi vuonna myös Vantaan Pakkalassa tarjoavat upean mahdollisuuden kehittää uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä luoda uudenlaisia, laatua ja kannattavuutta lisääviä toimintatapoja.  Työsi kautta voit vaikuttaa lukuisten suomalaisten arkeen päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja tapahtumissa sekä ikäihmisten kotona ja palvelutaloissa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa rakentaville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN? 

Etsimme henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta tuotanto- tai keskuskeittiötoiminnan johtamisesta ja näyttöä edellä mainitun kaltaisten toimintojen kehittämisestä sekä tuotantokeittiöprosessien syvää ymmärrystä. Sinulla on myös tuotantojohtajan työhön soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto esim. elintarvike- tai kaupalliselta alalta. Aiempi vastuullinen projektityökokemus auttaa sinua menestymään tässä roolissa. 

Esimiehenä olet valmentava, sparraava, mutta jämäkkä ja osaat luotsata tiimisi muutoksen läpi menestykseen.  Olet analyyttinen ja systemaattinen. Sinulla on taito organisoida, delegoida ja olet työssäsi yrittäjähenkinen ja sinnikäs.  Sinulla tulee olla myös hyvät vuorovaikutustaidot, uskallat esiintyä ja erottautua. 

Työkielenäsi ovat suomi ja englanti. Sinulla tulee olla myös riittävä ymmärrys ICT-järjestelmiin tuotannon prosessien näkökulmasta.

VOISIKO TÄMÄ OLLA SEURAAVA ASKEL URAPOLULLASI? HAE NYT JA TULE MUKAAN TIIMIIN, JOKA LUO MAISTUVIA ELÄMYKSIÄ 

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi, palkkatoivomuksineen, alla olevan linkin kautta 13.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Hannu Rahnasto, puh. +358 41 5303538. Parhaiten tavoitat Hannun perjantaina 4.12. klo 13-15 välisenä aikana.