(Poistunut julkaisusta)

Director, Product Unit, SW & Services / Aditro
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Aditro on johtava HR-, palkka- ja taloushallinnon järjestelmä- ja palveluntarjoaja. Ratkaisuillamme tuemme asiakkaidemme prosessien kehitystä ja helpotamme päivittäisiä rutiineja auttaen siten luomaan sujuvuutta työpäivään.

Tuhannet asiakkaat sekä julkisella että yksityisellä sektorilla luottavat innovatiiviseen, kattavaan tarjoamaamme. Heitä palvelee yli 900 taitavaa Aditro-ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Aditro on ollut pohjoismaisen HR- ja taloushallinnon kärkitoimija jo puolen vuosisadan ajan. Kertyneen kokemuksemme ja laajan osaamisemme ansiosta voimme ratkaisuillamme helpottaa työpäivääsi ja vapauttaa aikaasi niin, että pääset keskittymään omaan liiketoimintaasi.

Lue lisää: www.aditro.com


Director, Product Unit, SW & Services

Haemme uuteen liiketoimintayksikköön tulosvastuullista, tuoteyksiköstä vastaavaa johtajaa, jolla on vahvaa strategista liiketoimintakokemusta, mutta myös näkemystä ja kokemusta ohjelmistoratkaisujen tuotekehityksestä ja -hallinnasta. Tehtävä tarjoaa avainroolin alansa johtavien tuotteiden tuotekehityksen, tuotehallinnan sekä automaatio- ja robotiikkakehityksen parissa.

Vastaat yksikön tuotteiden kilpailukyvystä markkinoilla, yksikön tuloksesta sekä jatkuvasta kehittämisestä. Ymmärrät aidosti asiakkaita ja heidän tilanteistaan lähtevän toimintatavan merkityksen liiketoiminnan kehittymisen kannalta. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja erilaisista ohjelmistokehityksen toimintamalleista.

Innostat ja motivoit lähes 40 ammattilaisen organisaatiotasi (neljä tiimiä ja suoraa alaista) omalla aktiivisella mukanaolollasi ja osallistumisellasi. Hahmotat hyvin kokonaisuudet ja liiketoiminnan lainalaisuudet tuotekehityksen toiminnassa ja asioiden priorisoinnissa. Sinulla on kokemusta esimiesroolista asiantuntijaorganisaatiossa.

Olet aktiivinen aikaansaaja ja näytät esimerkkiä muille aloitteellisella toimintatavallasi. Sinulla on hyvät keskustelu- ja neuvottelutaidot ja aito halu kantaa vastuuta ja saada aikaan tuloksia. Osallistut luontevasti asiakastapaamisiin ja toimit sujuvassa yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa

Sinulle on tarjolla johtamisvastuu uudessa yksikössä, jonka toiminta pohjautuu olemassa oleviin tuotteisiin ja asiantuntijoiden korkeaan osaamistasoon. Tule osaksi jatkuvasti kehittyvää ja vakaata, mutta ketterää liiketoimintaamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää sekä itseäsi että organisaatiotasi.

Tule vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.8.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Ilmoittaudu rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle.

Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.