(Poistunut julkaisusta)

Director, Offshore/Nearshore
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Digia on asiakkailleen älykkäiden ratkaisujen kokonaistoimittaja ja palveluyritys, joka hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen. Tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka kattaa pilvipalvelut, mobiili- ja verkkopalvelut, data-alustat ja tiedolla johtamisen, integraatiot ja APIt eli ohjelmointirajapinnat sekä liiketoiminnan ydinjärjestelmät sisältäen myös korkean turvatason ratkaisut. 

Digia kasvattaa kyvykkyyttä toimittaa ratkaisuja offshore/nearshore -toimitusmalleja ja haemme avainrooliin johtajaa auttamaan liiketoimintojamme löytämään oikeat menetelmät ja ratkaisut kannattavan kasvun tekemiseksi tunnistetuissa kasvudomaineissa. 

Director, Offshore/Nearshore 

Tehtävässä johdat ja kehität kokonaisuutta, vastaten kokonaisvaltaisesti Digian offshore/nearshore -partneruuksista. Toimit liiketoimintojemme tukena ja autat heitä löytämään oikeat menetelmät ja ratkaisut kasvun tueksi. Tunnistetusta kumppanuusverkostosta rakennat Digialle skaalautuvia tiimejä tukemaan sekä asiakasprojekteja että Digian sisäisiä toimintoja kuten palvelutuotantoa ja tuotekehitystä.  

Huolehdit siitä, että Digian offshore/nearshore-ratkaisukyvykkyydet ja -asiakkuudet kehittyvät positiivisesti ja vastaat myös Digia-tasoisen offshore-suunnitelman tekemisestä, toimeenpanosta ja seurannasta yhdessä liiketoimintojen, myynnin ja bid managementin kanssa. 

Tehtävässä onnistuminen ja hyvien tuloksien saavuttaminen edellyttää sinulta tiimityöskentelyä sekä asiakkaiden että liiketoimintojemme tarpeiden ymmärtämistä. Haemme uusia tapoja tarjota asiakkaillemme uutta osaamista, skaalautuvuutta ja joustavuutta emmekä tavoittele pelkästään kustannustehokkuutta. 

Odotamme Sinulta kokemusta offshore/nearshore liiketoiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä. Pystyt johtamaan ja rakentamaan strategisia liiketoimintakumppanuuksia ja kasvattamaan niiden avulla liikevaihtoa. Sinulla on myös vahva ymmärrys offshore -markkinasta ja sen toimintatavoista ja -malleista. Lisäksi sinun tulee olla osoittanut kyvykkyytesi rakentaa liiketoimintarajat ylittäviä malleja menestyksekkäästi ICT palvelutarjoaja ympäristössä. 

 Miksi Digia?  

Meillä pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Voit itse vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen. 

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Kutsummekin jokaista digialaista Senior Traineeksi, uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.  

Meillä Digialla on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Uudessa työssäsi saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan bonusmallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt. 

Hakuaika päättyy 29.1.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa kysymyksiisi mielellään Teemu Säilä p. 0505760192 tai teemu.saila@digia.com.