(Poistunut julkaisusta)

DIRECTOR OF PERFORMANCE
Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Nykyisen valmennuskeskuksen johtajan siirtyessä eläkkeelle, haemme organisaatioomme henkilöä, joka vie Eerikkilän ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen konseptin, E.Wayn, uudelle tasolle tuottamaan parasta mahdollista arvoa Eerikkilän kohderyhmille.

Haluamme valjastaa meritoituneen ja vahvan holistisen ihmiskäsityksen omaavan henkilön johtamaan osaavaa asiantuntijajoukkoa tuottamaan ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen palveluja. Tehtävässä pääset sekä rakentamaan, että kehittämään innovatiivisia palvelukokonaisuuksia ja sisältöjä Eerikkilän Sport & Outdoorin eri sidosryhmille. Haemme joukkoomme henkilöä, joka muuttuvassa toimintaympäristössä kykenee tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja olemaan toimintamme keulakuva. Tarvitsemme nyt joukkoomme johtajan, joka kykenee yhdessä tiiminsä ja muun Eerikkilän henkilökunnan kanssa raivaamaan tietä uusille tuloksellisille mahdollisuuksille, perustaen toimintansa faktoihin.

Odotuksemme sinulle:

  • Vastaat E.Way filosofian mukaisesta (ihmisen kokonaisvaltaisen kehittäminen) toimintamallista ja sen kehittämisestä.

  • Johdat Eerikkilän Performance Center – tiimiä, joka vastaa E.Way –filosofian mukaisista palvelusisällöistä kaikissa asiakaskohderyhmissä painottuen huippu-urheiluun.

  • Vastaat yhteistyöstä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön sekä lajiliittojen kanssa yhdessä Eerikkilän lajikohtaisten vastuuhenkilöiden kanssa (jalkapallo, salibandy).

  • Vastaat E.Way filosofian ja toimintamallin kautta lisäarvon tuottamisesta strategisille kumppanuuksille Palloliitolle ja Salibandyliitolle.

  • Olet vetovoimainen ihmisjohtaja, joka ymmärtää, että menestys tehdään yhdessä.

  • Omaat kyvyn tuottaa ja toteuttaa rohkeita ratkaisuja, jotka muuttavat toimialan totuttuja toimintatapoja.

     

Tehtävässä olet eturintamassa luomassa uutta sisältöä ja tuoreita toteutusmalleja kehittyvään toimintaympäristöön. Toimit inspiroivana esimiehenä valmentajille ja kouluttajille sekä yhteistyön generaattorina eri verkostoissa. Odotamme sinulta kokemusta, näyttöä ja tuloksia ihmisten ja tiimien valmentamisesta, ohjaamisesta sekä johtamisesta. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto, tai vastaava, sekä hyvät suomen ja englannin suulliset ja kirjalliset taidot. Omaat laajat verkostot ja syvällisen tuntemuksen toimialasta – osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisestä. Ymmärrät ihmistä, teknologiaa, dataa ja palat halusta oppia lisää. Avoin ja analyyttinen otteesi auttaa sinua jalostamaan näkemyksesi eri sidosryhmien haasteita taklaaviksi ratkaisuiksi. Laitat itsesi rohkeasti peliin ja vedät puoleesi eri alojen osaajia. Aito ja energinen persoonasi saa joukot liikkeelle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestyä ja olla keskeisessä roolissa viemässä Eerikkilää kohti visiota - tuloksistaan tunnettu ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen osaamiskeskus. Olemme mutkattomia, määrätietoisia, ketteriä ja kivoja. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Parasta Eerikkilässä on kuitenkin ihmiset!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Partner & Director Aki Hyryläinen  +358 400 200 878 tai Group Director Niklas Sutela +358 40 7728270. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 16.06.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14081.