(Poistunut julkaisusta)

Director, Marketing
Helsinki Marketing Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tule tekemään Helsinkiä kansainvälisesti tunnetuksi

Helsinki Marketing on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö, jonka tehtävänä on kasvattaa Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja vetovoimaa yhdessä yritysten, yhteisöjen ja kaupunkilaisten kanssa. Yhtiön toiminta tukee Helsingin kaupunkistrategiaa ja tavoitteena on, että Helsinki nousee rohkealla markkinoinnilla maailman kiinnostavimpien kaupunkien joukkoon hyvän elämän kaupunkina, jossa tehdään tulevaisuuden ratkaisuja. Se edistää vierailijoiden, osaajien ja investointien houkuttelua Helsinkiin.

Director, Marketing

Etsimme yksikönpäällikköä johtamaan Helsinki Marketingin markkinointiviestinnän, asiakasymmärryksen, sisällöntuotannon ja digitaalisen palvelukehityksen yksikköä.

Sinulla on laaja kokemus ja näkemys markkinoinnin mahdollisuuksista sekä näyttöä tuloksekkaasta kansainvälisestä brändinrakentamisesta. Sinulla on syvä ymmärrys teknologian murroksen vaikutuksista ja osaat yhdistää digitaalisuuden luovaan ajatteluun. Lähestyt asioita kokonaisvaltaisesti, ennakoiden ja kyseenalaistaen. Tunnistat uusia mahdollisuuksia ja sinulla on toimeenpanokykyä. Osaat rakentaa sujuvaa yhteistyötä niin ulkoisten kumppaneiden kanssa kuin organisaation sisällä. Toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt priorisoimaan omaa ja tiimisi työtä. Johdat innostavasti ja valmentavasti ja ilmaiset itseäsi vakuuttavasti. Toimintatavaltasi olet suunnitelmallinen ja tavoitteellinen.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta vaativista markkinoinnin esimiestehtävistä sekä englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Laura Aalto, puh 040 507 9660. Soittoaika ti 18.2.2020 klo 9-10 ja ke 26.2.2020 klo 14-15.

www.myhelsinki.fi