(Poistunut julkaisusta)

Director, Forwarding / Nurminen Logistics Oyj, Helsinki/Kotka
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Nurminen Logistics Oyj tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Huolehdimme suomalaisen elinkeinoelämän palvelemisesta maan- ja maailmanlaajuisesti. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Euroopassa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla sekä Aasiassa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa. Kehitämme palveluitamme asiakkaan parhaaksi tuloksellista yrittäjäperinnettämme edistäen. Konsernin palveluksessa on noin 180 henkilöä. Nurmisella on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886 lähtien. Emoyhtiön osake on listattu Helsingin pörssissä. Lue lisää yhtiöstä ja sen toiminnasta: www.nurminenlogistics.fi

Haemme nyt joukkoomme

Director, Forwarding

Tehtävänäsi on konsernin huolintaliiketoimintayksikön johtaminen budjetti- ja tulosvastuullisena. Vastuualueellasi on taloudellisten tavoitteiden saavuttaminen, asiakasyhteistyö, operatiivisen toiminnan johtaminen, asiakaslupausten saavuttaminen, laadun ja prosessien kehittäminen, palveluiden toimittaminen, uudistaminen ja digitalisointi.

Huolintaliiketoimintayksikön palveluihin kuuluvat vienti-, tuonti- ja transitiotullaukset sekä konttikuljetusten ja yksikkötavaraliikenteen kuljetuspalvelut Suomessa ja ulkomailla. Asemapaikka voi olla Nurminen Logisticsin pääkonttorilla Helsingin Vuosaaressa tai Mussalon logistiikkakeskuksessa. Huolintaliiketoimintayksikön johtaja kuuluu konsernin johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Odotamme, että sinulla on kokemusta asiakaspalveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä tulosvastuullisessa roolissa ja katsomme junaliiketoimintaosaamisen eduksesi. Logististen palveluiden, etenkin huolintapalveluiden osaaminen, on tehtävässä menestymisen edellytys. Ymmärrät logististen palveluiden arvoketjua, olet kehittänyt tai ollut mukana toiminnanohjausjärjestelmien uudistuksessa. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen, tekninen tai logistiikan koulutus. Puhut sujuvan englannin lisäksi mahdollisesti ruotsia, venäjän ja kiinan kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä on uudistettu ja edellyttää matkustamista kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän laadukkaassa ja perinteikkäässä logistiikkayrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold (+358 400 601 760) pe 7.2. klo 11:00–12:00 ja to 13.2. klo 15:00–16:00 Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 17.2.2020.

hakusanat: logistiikka, huolinta