(Poistunut julkaisusta)

Director, Concepts
Adven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Liiketoimintamme kasvaessa kansainvälisesti etsimme avainhenkilöä

Haluatko vastata edistyksellisten, investointivaltaisten energia- ja vesikonseptien kehittämisestä teollisuuden parissa?

Sijainti

Vantaa

Tehtävä

Tehtävässä johdat myynnin osana toimivaa konseptitiimiä sekä toimit kansainvälisen tiimisi sparraavana ja innostavana lähiesimiehenä. Tunnistat asiakasrajapinnassa kehitysmahdollisuuksia ja kehität niihin arvoa tuottavia teknisiä kokonaisratkaisuja yhdessä tiimisi ja asiakkaan kanssa. Vastaat ratkaisujen toimivuudesta ja kilpailukyvystä. Toimit myynnin johtoryhmässä, jossa tuet tarjonnan laajentamiseen tähtäävää strategiatyötä visioimalla ja arvioimalla uusia ratkaisuja.

Odotamme laajaa teknistaloudellista osaamista teollisuuden energian käytöstä ja tuotannosta. Vedenkäsittelyratkaisujen osaaminen on eduksi. Lisäksi sinulla on rohkeutta visioida ja ajatella asioita eri tavalla – laatikon ulkopuolelta. Ihmisten johtaminen ja heidän parempi suoriutuminen motivoivat sinua. Toivomme kokemusta esimerkiksi teollisuuden energiahankkeiden tai energiaintensiivisten teollisuusprosessien projektikehityksestä. Sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta ja olet ollut kehittämässä uusia innovatiivisia tuotteita/palveluita. Sinulla on tehtävää tukeva ylempi tekninen korkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan toimialan innovatiivisimpaan yritykseen. Asiantuntijaorganisaatiomme auttaa sinua menestymään. Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi organisaation sisällä myös kansainvälisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään 22.4.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla  FI-11755. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Senior Consultant Mika Mäkelä, puh. 040 727 8080.