(Poistunut julkaisusta)

Diplomityöntekijä / Vastavalmistunut (Metallimateriaalit)
Electro Optical Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

EOS on johtava lasersintrauslaitteiden valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Lasersintrauksessa kappaleita valmistetaan automaattisesti kolmiulotteisen CAD -mallin perusteella materiaalia lisäämällä.

Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää metallien materiaalia lisääviä valmistusprosesseja sekä valmistaa näissä käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu-, auto- sekä lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt R&D-tiimiimme diplomityöntekijää / vastavalmistunutta projektityöntekijää metallimateriaalien 3D-tulostukseen liittyvään tutkimus- ja tuotekehitysprojektiin.

Diplomi- / projektityöntekijäksi soveltuu metallurgiaa, materiaalioppia tai vastaavaa pääaineena opiskeleva henkilö, jonka opinnot ovat jo loppuvaiheessa tai joka on juuri saanut opintonsa päätökseen. Arvostamme kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä tilastollisissa analyyseissä käytettävien menetelmien tuntemusta. Erityisesti eduksi luemme alumiiniseos ja –prosessimenetelmä aihealueiden osaamista. Näiden lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme sinulle:
-Haasteellisia, monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä uuden teknologian parissa
-Työn kansainvälisessä organisaatiossa sekä motivoituneen ja nuorekkaan työyhteisön ja –ympäristön
-Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan valmistumisen jälkeen

Työt on suunniteltu alkavaksi 2019 alkuvuoden aikana, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Joonas Leirolle 16.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Lopputyöntekijä (Metallimateriaalit)". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.