(Poistunut julkaisusta)

Diplomityöntekijä infraprojektien jännitysyksikköön
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ INFRAPROJEKTIEN JÄNNITYSYKSIKKÖÖN

Etsimme infraprojektien jännitysyksikkömme tiimiin diplomityöntekijää uudeksi työkaveriksemme. Yksikössämme urakoimme esimerkiksi siltojen ja pysäköintilaitosten jännitystöitä, sekä erilaisia ankkurointeja. Diplomityöntekijänä tulet työstämään kanssamme yksikkömme kehitysprojektia.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Rakennetekniikan opinnot ja ymmärrys rakenteiden mitoituksesta tukevat kehitysprojektimme aiheen työstöä. Olet motivoitunut rakennusalan tulevaisuuden osaaja ja innokas kehittämään toimintaamme. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tarkka, ja kanssasi on mukavaa työskennellä. Kerrothan hakemuksellasi meille, mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Mainitse hakemuksellasi myös, millä aikavälillä voit työskennellä meillä.

Harjoittelijana YIT:llä

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Luodaksemme entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä, raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000 rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme, ja YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli tuhat harjoittelijaa. Luotamme osaajiemme monipuoliseen osaamiseen ja ammattitaitoon, ja meillä työ kehittyy sinun mukanasi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Mikko Toivoseen, puh. 050 564 6997.

Hae mukaan viimeistään 27.3.2019, ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin koko hakuajan, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.