Diplomityöntekijä / Automaatiotekniikka
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOTEKNIIKAN DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ

Haemme nyt käyttöautomaatiotiimiin diplomityöntekijää.

Käyttöautomaatiotiimi kuuluu automaatiotekniikan yksikköön, joka on automaatio- ja instrumentaatiotekniikan asiantuntijayksikkö. Käyttöautomaatiotiimi vastaa OL1/OL2/OL3 -laitosyksiköiden prosessiautomaatio- ja käyttöliittymäjärjestelmien uusintaprojekteista, muutostöistä ja eliniän hallintaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi käyttöautomaatiotiimi vastaa käyttöhenkilökunnan koulutukseen käytettävien laitosvastaavien koulutussimulaattoreiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Tehtävä diplomityö koskee laitoksella toteutetun muutostyön/töiden viemisestä/toteuttamisesta koulutussimulaattoriympäristöön (esim. erillislogiikoiden sisältämän toiminallisuuden toteutus). Työ sisältää sekä teoriaosuuden että valitun toiminallisuuden toteutuksen.


Minkälaista henkilöä haemme?

Diplomityön tekijäksi soveltuu automaatio-, sähkö- tai prosessitekniikan teekkari, jonka opinnot ovat diplomityövaiheessa. Diplomityö tehdään työsuhteisena TVO-konserniin ja arvioitu kesto on n. 9 kuukautta.


Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.  TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa diplomityötä!


Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Haapala, puh. 050 3819198.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 30.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527270
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Haapala
  • Puhelin: 050 3819198
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta