(Poistunut julkaisusta)

Diplomityöntekijä ANDRITZ Oy:lle Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme diplomityöntekijän asiakkaamme ANDRITZ Oy:lle Pulping, Fiber and Recycling -divisioonaan Kotkan osaamiskeskukseen kuusi kuukautta kestävään työsuhteeseen.
 
Vaatimukset:
Sinulla on soveltuvat opinnot (esim. prosessi-, kone- tai energiatekniikasta), jonka lisäksi odotamme:
 - käytännönläheistä asennetta,
 - avoimuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja,
 - motivoitunutta ja innostunutta asennetta sekä
 - englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista

 
Työn aihe käsittelee FibreFlow Drum -rumpupulpperia ja siihen liittyvää prosessia. Tarkoituksena on etsiä ratkaisuja raskaan rejektin (erityisesti ferriittisen) erottelemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa on hyvä työilmapiiri sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035. Hae tehtävää 20.5 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Diplomityöntekijä


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka