(Poistunut julkaisusta)

Diplomi-insinöörejä
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Diplomi-insinöörejä

 

Onko sinulla hyvät organisointitaidot, looginen ajattelukyky sekä määrätietoinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa? Tule meille diplomi-insinööriksi!

 

Tehtävät

Haemme sinkkitehtaalle diplomi-insinöörejä monipuolisiin tuotannon ja T&K:n asiantuntijatehtäviin. Sijoitut taustasi ja kiinnostuksesi mukaan joko tuotantoinsinööriksi tai tutkimusinsinööriksi. Työsi saattaa laajentua jatkossa myös esimiestehtäviin. Työssäsi suunnittelet ja organisoit tuotanto- ja toimintaprosesseihin liittyviä asiakokonaisuuksia ja viet niitä päämäärätietoisesti eteenpäin yhdessä tehtaan eri osastojen kanssa. Pääset kehittämään sinkin tuotantoteknologiaa, luomaan uusia toimintamalleja ja olet mukana alan kehityksen kärjessä.

 

Koulutus ja vaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa DI:n koulutusta esimerkiksi kemian-, prosessitekniikan- tai materiaalitekniikan alalta ja mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta. Tarvitset työssäsi englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta metallurgista osaamista. Kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi.

             

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle suuren yhtiön edut ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.