(Poistunut julkaisusta)

Diplomi-insinöörejä trainee-ohjelmaan
Caverion Teollisuuden ratkaisut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haemme

Diplomi-insinöörejä trainee-ohjelmaan

Aloitamme toukokuussa 2018 BMS:n ja Caverion Teollisuuden ratkaisujen yhteisen trainee-ohjelman, jonne haemme nyt Sinua, vastavalmistunut tai hetken työelämässä ollut diplomi-insinööri. Koulutusalasi voi olla mikä tahansa tekniikan osa-alue, mutta tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti sähkö- ja automaatioalan osaajia. Olet kiinnostunut tekniikasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, teollisuuden prosesseista sekä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Sinulla on halu kehittää toimintaa, uskallat ottaa kantaa ja esittää asioiden tekemistä toisella tavalla.

Trainee-ohjelman aikana työskentelet BMS:n ja Caverionin eri paikkakunnilla. Tukenasi on mentori yritysten johdosta ja jokaisella paikkakunnalla vastaava ohjaaja. Tutustut yritystemme toimintaan, johtamiseen, prosesseihin sekä asiakkaisiimme. Kasvuasi tukee koulutusohjelma, joka käytännön taitojen lisäksi antaa näkökulmia talous- ja IT-asioihin, HR:ään sekä johtamiseen ja viestintään.

Ohjelmaan sitoutuminen edellyttää sinulta valmiutta matkustaa ja asua pidempiäkin jaksoja eri paikkakunnilla (mm. Kemi, Kilpilahti, Joutseno, Lieksa, Rauma, Rovaniemi, Turku, Vantaa, Ylivieska, Äänekoski). Trainee-ohjelma on määräaikainen ja kestää reilun vuoden. Sen aikana sinulla on mahdollisuus päästä kasvu-uralle BMS:n tai Caverionin haastaviin johto- tai asiantuntijatehtäviin.

BMS on toteuttanut trainee-ohjelman myös vuosina 2016‒2017. Edellisessä ohjelmassa mukana olleiden tarinoita voit käydä lukemassa osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat.

Aikataulu: Haastatteluihin pääseville ilmoitetaan 22.3.2018. Haastattelut pidetään 3.-5.4.2018 ja soveltuvuusarvioinnit 11.4. tai 12.4.2018 pk-seudulla. Trainee-ohjelma alkaa 7.5.2018.

Lisätietoja trainee-hausta antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti sähköpostitse mira.karilahti @ psycon.com.

Hakeminen: www.caverion.fi/tyopaikat. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen ja vastaathan myös videokysymykseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2018.